Hjemmelaget rette for å eliminere en røyk lukt


Røyk later en offensiv lukt på alt den berører. Stoff, teppe fiber og til og med harde overflater som vegger kan felle røyk lukt. Prøver å kvitte hjem av denne lukt kan være frustrerende, men heldigvis kan du bruke noen felles og billig husholdningsartikler å gjøre ting lukte ren og frisk igjen.

Bruksanvisning


•  hvitvaske draperier og gardiner i kaldt vann, 1/4 kopp vaskemiddel og to kopper hvit eddik. Eddik er en helt naturlig renere og deodorizer som fjerner tøffe lukt fra en rekke ulike overflater.

•  Fyll en bøtte med like deler vann og hvit eddik. Fukt en svamp i blandingen og vri ut overflødig væske. Tørk veggene med fuktet svamp. La eddik lufttørke på veggene.

•  Fyll en sprayflaske med hvit eddik. Mist trekk med eddik og la lufttørke. Som eddik forsvinner, vil det fjerne røyk lukt. Gjenta dette trinnet så ofte som nødvendig.

•  Dryss natron på tepper og matter. Natron - som eddik - er en helt naturlig renere og deodorizer som fjerner ubehagelig lukt. La natron sitte på teppet i flere timer. Etter den avsatte tiden har gått, fjerne natron fra teppet med et vakuum. Gjenta prosessen etter behov.

•  Fjern røyk lukt fra luften ved å plassere flere eddik fylte boller rundt hjemmet. Videre putre en gryte med vann på komfyren med nellik, kanel pinner eller sitronskiver. Den nellik, kanel og sitron vil fjerne lukt mens du fyller hjemmet ditt med en behagelig aroma.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler