Hovudside

Hvordan Design Gartner Med Stone

by Walther

Verftet viser frem huset og gjerne dine gjester, og planering med stein, eller hardscaping, gir ekstra funksjonalitet og fortauskant appell. Ta deg tid vet hvor du ønsker å legge en stein funksjon og finne den eksakte design som passer din livsstil. Enten du bruker betong vann inventar, murstein, pavers, steinblokker eller liggende rock, vil hagen din bli forvandlet.

Bruksanvisning


Forberedelse


•  Bestem hva slags hardscape er enten nødvendig for et problem sted i hagen eller ønsket å legge dimensjon eller funksjonalitet. Problemet flekker inkluderer skyggelagte områder, lav kapasitet, eller bakker der vegetasjonen ikke vil vokse, forårsaker erosjon.

•  Ta bilder og målinger av området og bringe denne informasjonen til en landskapsarbeid virksomhet eller invitere dem ut for å få råd. Landscape Design Gjør det selv gir gratis landskapsbilder og design ideer.

•  Lag et budsjett. Gartner med stein kan være dyrt, og noen av de større prosjektene kan trenge å bli gjort av en profesjonell. Ring din lokale landskapet eller hagesenter for å finne ut hva prosjektet vil koste.

Stone Gartner Prosjekter


•  Kombiner steiner og vann for å skape en rolig atmosfære. Muligheten til landskaps med steinblokker for å lage en foss med en rullestein-lined stream gir en unik og fredelig bakgård retrett. Legg en stein vann funksjon og en regnvann høsting system for å fange opp regnvann. Dette filtrert vann er rik med næringsstoffer så bruker det å vanne plantene dine og plen reduserer behovet for gjødsel.

•  Behandler har mange bruksområder som for eksempel å bygge en terrasse eller sti med sikringsanlegg pavers. Leddene i sikringsanlegg pavers la vannet renne gjennom din gårdsplass eller bane, som unngår vanndammer på begge sider. Bruke sand eller grus for å holde pavers på plass, slik at vannet renner ned i bakken til vannspeilet.

•  Sement demping skisserer funksjoner i gården, og sørger for enkel vedlikehold som gressklipping. Et annet alternativ for å skape en funksjonell omrisset er landskaps med pavers.

•  Bygg en kampestein støttemur eller bruk landskaps støttemur veggblokker til terrasse verftet. Denne bruken av bergarter vil holde verftet fra erosjon samtidig skape visuell appell.

•  Bruk en sti, portrom til dekk eller uteplass, eller trinn til et basseng med steinsøyler. Avhengig av utseendet ønsket, stable naturstein som granitt eller marmor, eller kjøpe steinsøyler som er pre-fabrikerte i mange stilarter.

•  Lag en hel utendørs kjøkken eller et ildsted for matlaging ute. Når du legger til et funksjonelt hardscape til landskaps, vil det skape visuell appell og gi utendørs nytelse i mange år.