Hovudside

Hvordan løser jeg Windows uten å erstatte dem?

by Walther

Hvordan løser jeg Windows uten å erstatte dem?

Den vanskeligste delen av å reparere en ødelagt eller sprukket vindusruten er å finne riktig størrelse glass. Spesialitet glass eller antikke rutene kan kreve en spesiell rekkefølge eller være vanskelig å komme med. Når du har kjøpt glasset, kan du erstatte den ruten uten å bytte hele vinduet. Prosessen krever bare trygg fjerning av skadet ruten og installere den nye ruten.

Bruksanvisning


•  Sett på et par vernebriller og et par av punkteringssikre hansker. Anvende tape til utsiden av den sprukne vinduet for å danne en bane. Anvende bånd i et roterende mønster av horisontale, vertikale og diagonale striper.

•  Layer avis biter som passer over vinduet, og tape dem på innsiden av vindusruten. Avisen vil fange noen glasskår for enkel opprydding.

•  Bruk en sparkel til skrap bort det gamle tetningsmasse rundt vindusruten. Oppvarming av gamle fugemasse med en hårføner eller varmepistol vil bidra til å fjerne gamle og sprukne caulk som har en tendens til å chip bort. Varmekanoner gi en høy varmekilde som kan svi vinduskarmen eller forårsake brann, så vær forsiktig.

•  Ta det knuste glasset fra vindusruten. Sørg for å fjerne mindre glasskår inne i rutet vindu spor. Disse minutt stykker vil gjøre det umulig å passe nye vindusglass. Fjern eventuelle rutepunkter som kan stå bak. (Glassmester er poeng er små metall trekanter som hjelper hold vindusglass på plass.) Disse kan pried ut med en skrutrekker. Feie vinduskarmen ren.

•  Rull en perle av glass sammensatte, med produsentens instruksjoner. Arbeide det sammensatte i hendene vil varme den og gjøre det lettere å spre. Trykker perle av glass sammensatte rundt kanten av vinduskarmen opp mot tre leppe der den nye ruten vil sitte.

•  Løft den nye vindusruten på plass og trykk den godt inn i vinduskarmen. Vær forsiktig med å bruke for mye kraft på stress poeng. Sett rute punkter rundt kanten av vinduet, ved hjelp av to punkter på hver side og to på toppen og bunnen av vinduet.

•  Påfør mer glass sammensatte til ytterkantene av vindusruten. Bevel denne kitt å skrå mot vinduskarmen på en 30-graders vinkel. Vulsten på glass forbindelse bør ikke være mindre enn 1/4 tomme i diameter.

Tips og advarsler


  • Multiple-panelet vinduer kan bli midlertidig fast med 8-by-10-tommers fotoramme glass.
  • Habitat for Humanity Gjenoppretter kan være i stand til å skaffe vanskelig å finne vindusglass.
  • Forsøk på dette prosjektet uten vernebriller eller punkteringssikre hansker kan føre til personskade.