Hovudside

Nets for å holde fugler ut av frukttrær

by Walther

Nets for å holde fugler ut av frukttrær

Selv om fuglene er moro å ha i hagen for å se på og fôr, kan de bli et problem i frukthagen. Den beste måten å holde fugler fra å ødelegge frukt og bær er å dekke frukttrær eller planter med enkel, billig fugl netting. Det finnes mange forskjellige typer fugl netting på markedet som knyttede, knuteløst, enkelt strand, multi-strand, netting ark og netting.

Enkelt Strand Netting


Enkelt strand garn er ganske billig og lett tilgjengelig til enhver hagesenter. Nettene er enkle å bruke og vare lenge med riktig pleie. Nettet brukes ved å plassere den over treet, anlegg eller en busk. Bare sørg for at det ikke er noen hull i nettet som kan tillate fuglene å komme gjennom. Kommersielle dyrkere bruke en stiv metall ramme for å dekke flere trær over et større område med større biter av netting.

Multi Strand Netting


Multi-strand garn er like effektiv som den enkelttrådnett. De er like lette og la regn, sol og luft å sirkulere lett. Selv om flersnodde netting er litt høyere i pris, er det også mer holdbar og mindre utsatt for skader og fugle gjennombrudd. Den multi-tråd netting også vil vare i en lengre tid sammenlignet med enkelt-tråd netting.

Bulk Netting Sheets


Netting ark er fuglenett som kommer i forskjellige størrelser og brukes av drapering den over planter og trær. Netting ark stenge ute fuglene mer effektivt. Det er best for små og mellomstore frukt og bær trær. Disse er ikke anbefalt for blomsterhager siden netting ark vil skjule skjønnheten i blomstene. For større frukttrær netting ark kan kjøpes i en bulk roll som dette er mer kostnadseffektivt.