Hovudside

Hva Størrelse Sandpapir skal jeg bruke til Sand en tabell?

by Walther

Hva Størrelse Sandpapir skal jeg bruke til Sand en tabell?

Tallene som er vist på sandpapir refererer ikke til størrelser i høyde eller bredde. I stedet, de refererer til grus, som er antall slipepartikler som er inneholdt i hver tomme av sandpapir. Hvis tallet er høyt, er det sandpapir jevnere, og hvis tallet er lavt, er det sandpapir grovere. Størrelsen på sandpapir som du bør bruke for bordet ditt helt an på prosjektet som du gjennomfører med bordet ditt.

Grov Grit


Den groveste sandpapir vanligvis tilgjengelig er 40 til 60 grit. Du vil bruke denne type sandpapir på bordet ditt hvis du trenger å strippe bordet eller grov bordet for stripping.

Medium Grit


Mediet-sandpapir er 80 til 120 korning. Hvis du trenger bare å fjerne en liten ufullkommenhet, for eksempel en ding, eller hvis du trenger et papir for å jevne overflaten av tabellen, så dette mellom grus størrelse er ideelt.

Fin Grit


Fint sandpapir er nummerert 150-180 korning. Hvis du ønsker å fullføre tre, og det er allerede ganske glatt, så kan du bruke denne grit sandpapir for en endelig sliping før etterbehandling.

Very Fine Grit


Veldig fint sandpapir er i 220- til 240-grit kategori. Du vil bruke denne sandpapir hvis du trengte å sand mellom separate strøk av flekker eller selfangere uten å fjerne hele pelsen eller roughing opp veden på bordet. Hvis du ønsker å sand mellom behandling strøk, derimot, må du bruke den neste kategorien av grus, som er ekstra fint sandpapir.

Extra Fine Grit


Den 280- til 320-sandpapir er kjent som ekstra fin. I likhet med 220-240 grit, er det ideelt for sliping mellom forskjellige bord strøk. Denne sandpapir vil fungere best for sliping mellom endelige strøk og malingslagene. Den kan også brukes til å fjerne støvmerker eller støvflekker.

Superfin Grit


De fineste sandpapir tilgjengelig er 360-600 grit. Det bør bli brukt for å fjerne meget små riper på bordet. Du kan også bruke denne sandpapir for å redusere glans maling eller beis på bordet også, uten å skrape eller skade bordet.

Sandpapir Kvalitet


Alltids kjøpe industriell-grade sandpapir fra en industriell forsyning butikk, snarere enn kommersielle-grade sandpapir på den lokale hardwood butikken. Den industrielle-grade sandpapir er laget av materialer av høy kvalitet, noe som vil forbedre sliping og hjelpemiddel i kvaliteten på prosjektet.