Hovudside

Slik Clear en Tette Vacuum Hose

by Walther

Slik Clear en Tette Vacuum Hose

Når du bruker din vakuum å feie huset ditt, er det lett å få en tresko i slangen. Klumper av skitt, dyrehår, menneskehår, streng og små leker kan alle føre til tresko. Når du merker at vakuum suge er ikke så sterk som vanlig, eller at det er ingen sug i det hele tatt, kan problemet godt være en hindring i slangen. Dette problem krever ikke en tekniker. Du kan enkelt fikse det selv med noen få materialer. Det kan ta noen forsøk. Hvis ett trinn ikke virker, så prøv en annen.

Bruksanvisning


•  Slå på støvsugeren. Hold opp slangen og smellkyss din åpne hånd mot det å løsne tette. Begynn på toppen og jobb deg nedover. Hvis dette fungerer, vil du høre materialet eller objekt bryte fri inne i røret. Når det skjer, bør suge tilbake til det normale. Objektene eller rusk som forårsaket den tette kan suges inn i feiemaskin. Eller du kan fjerne slangen der den kobles til kroppen av vakuum og fjerne rusk.

•  Trekk av sugeslangen fra der den kobles til kroppen av maskinen. Plasser enden inn i blåseuttak (hvis aktuelt). Sentralstøvsuger Stores foreslår å slå på feiemaskinen for å prøve å fjerne tilstoppet slangen ved å tvinge luft gjennom den.

•  Tøm en vanskelig, tett sugeslange med en lengde på hageslange. Slangen skal være tørr. Fjerne enden av røret fra maskinen. Skyv enden av hageslangen til sugeslangen og mate den gjennom. Når du føler slangen traff tresko, fortsetter presser det gjennom å løsne materialet eller gjenstanden.