Hovudside

Hvordan du skal se etter en Nursery som selger Circus Rose Bush

by Walther

Hage barnehager inneholde planter og blomster av alle typer. På grunn av sin sjeldenhet, kan noen plante- og blomsterartene være vanskelig å finne på en jernvarehandel eller nabolag barnehage. Sirkuset rose bush er en av disse busker. På grunn av sin allsidighet og tilpasning til ulike klimasoner, er det en trivelig attraksjon i et hjem hage eller anlagt område. Online forskning er en god måte å finne sjeldne planter og busker som kanskje ikke har funnet veien til nabolaget ditt.

Bruksanvisning


•  Søk etter en barnehage som spesialiserer seg på roser. Finn en rose-produserende barnehage som har et drivhus og tilbyr roser for salg. Noen barnehager har ikke alle av deres varer i hyllene, og flere varianter finner du i drivhuset. Spesial barnehager som tilbyr stauder i tillegg til stauder er mer sannsynlig å bære sirkus rosebusk.

•  Besøk www.rarefindnursery.com. Dette postordre Nettstedet tillater registrering og forskning gjennom menyen langs venstre side av siden. Type "sirkus rose", "rose bush" eller "rose" i søkeområdet for å finne tilgjengelige planter.

•  Besøk www.plantlocator.net. Nettstedet tillater en seer til å skrive inn navnet på den spesifikke anlegg og en stat i USA hvor anlegget kan kjøpes. Skriv inn det botaniske navnet for anlegget snarere enn sitt vanlige navn for en mer detaljert liste over tilgjengelige planter og steder. Ved usikkerhet om botaniske navn, skriver et vanlig ord som "rose" i søkeverktøyet.

•  Finn et hage forening, og ber sine medlemmer for en anbefaling. Hage foreninger er kjent med et bredt utvalg av planter, trær og busker, slik at de kan ha en liste over alle potensielle barnehager som kunne bære sirkus rosebusk. Hage foreninger er også kjent med muligheter for nettverksbygging, slik at de vil ha forbindelser med sjeldne planten og -flower distributører.

•  Besøk en barnehage som har en stor beholdning av sjeldne planter og blomster. Hjem butikker tilbyr vanligvis tradisjonelle og vanlige hage varianter. Men barnehager tendens til å tilby et større varelager som ofte inkluderer en sjelden-plante delen.

Tips og advarsler


  • Ring barnehager før du besøker dem for å sikre at de er bærere av sirkus rose. Ringer først vil spare kostnadene av gass og unødvendige kjørelengde.