Hovudside

Hvordan bygge Ohio gårdsdammer

by Walther

Hvordan bygge Ohio gårdsdammer

Grave en gård dam kan være en oppfylle prosjekt som gir luksusen av fiske, bading, og dyreliv observasjon, alt på din eiendom. Men i Ohio er det mer å bygge en gård dam enn å grave et hull i bakken. Følg noen kritiske retningslinjer før du dykke inn i et prosjekt av denne størrelsen.

Bruksanvisning


•  Finn et område der stående vann eksisterer og vannplanter som cattails, siv, selje, eller tjern sypress er blomstrende. Et våtmarksområde kan også indikere en dam er mulig. Sjekk med Ohio Department of Natural Resources og Soil Survey for å finne ut om din jord er egnet for dam konstruksjon. Hvis du er usikker på at plasseringen er riktig for en dam, grave en test hull. Husk at selv en test hull kan kreve tillatelse.

•  Ta kontakt med byen og fylket regjeringer og / eller Ohio Environmental Protection Agency for å fastslå om det kreves tillatelse til å grave. City tjenestemenn vil også være i stand til å fortelle deg om gassrør eller elektriske linjer er begravet i ditt design nettsted.

•  Grav en test hull til dammen beregnede dybde, ved hjelp av en skrue eller traktor, for å bestemme dybden av vannbordet. Ideelt sett bør synlig vannivå være 2 eller 3 meter fra bakkenivå. Siden vannstanden vil endre sesongmessig, bør testhullet observeres i ett år, og bemerker betydelige svingninger. Dekke hullet med en rist eller gjerde rundt hullet som en sikkerhetsforanstaltning. Vurdere å endre steder eller bygge en grunne vannfugler dam hvis dype muck jord blir avslørt som det gir dårlig vannkvalitet og svake sidehellinger.

•  Planlegg din design. Grav til minst 10 til 15 meter dyp hvis dammen er ment for bading, mens en fiskedam bør være 15- til 20-meter i dybde. Grade bredden av dammen ikke brattere enn 3-1 (3 meter horisontalt for hver en fot vertikalt).

•  Kontakt minst tre utgravings bedrifter for råd og estimater, og velg en entreprenør til å grave dammen. Vurdere å besøke flere av sine siste prosjekter for å bedømme kvaliteten og kompetanse. Grave dammen til dine ønskede spesifikasjoner.

•  Plant området rundt dammen med innfødte vannplanter som Canna liljer, pickerel luke og ande potet for strandlinje oppbevaring og erosjonssikring. Andre fordeler er en naturlig privatliv buffer, plass definisjon, klimakontroll og fauna.

•  Innlegg tegn som viser dybden av dammen samt hvor livbøyer og preservers og nærmeste telefon er plassert. Sjekk med ditt hus forsikring selskapet for å se om denne nye forpliktelsen krever endringer i politikken.