Hovudside

Hvordan å lukke Gardiner

by Walther

Hvordan å lukke Gardiner

Hvordan du lukker gardinene avhenger av stil og design av behandlingen vinduet. Gardiner er vanligvis stengt for å kontrollere mengden av lys eller luft kommer inn eller forlater et rom. I kalde omgivelser, kan de gi ekstra isolasjon ved å hindre varmen fra rømmer rommet, og i varme omgivelser tillate brisen å gå inn, samtidig som blokkerer varmt sollys. Gardiner kan holdes åpen av klut eller tau tie-backs, vanligvis holdt på plass av en krok. De kan også bare henge på plass ved hver ende av gardinskinnen, med en rekke forskjellige redskaper som trekks trekker eller ledninger som brukes til å trekke dem lukket.

Bruksanvisning


•  Frigjør gardinene fra tie-back hvis det er en som holder dem åpne.

•  Ta tak i hver gardin panel så nær toppen som mulig og skyve dem langs gardin stang før de møtes på midten. Bruk denne metoden hvis gardinene ikke har et uavgjort-pull eller snor til å lukke dem med.

•  Trekk panelene sammen med uavgjort-trekker hvis gardinene har dem. Dette er spesielt nyttig dersom vinduene er meget høye, så de kan bevege seg på toppen av gardinen sammen uten fare for å løsne det fra gardinstang, særlig hvis gardinene er festet til stangen med kroker. Tegn-trekker er vanligvis en lang plast pinne funnet på innsiden eller sentrum kanten av hvert panel av gardin.

•  Lukk gardinene med en ledning pull hvis det er tilgjengelig. Dette er festet til krokene på midten av gardinstang og trekker hvert panel lukket på toppen. En ledning pull er vanligvis funnet på utsiden kanten av gardin på den ene siden.