Hovudside

Slik installerer Bølge Drenering Pipe

by Walther

Slik installerer Bølge Drenering Pipe

Installerer korrugerte dreneringsrør er en enkel måte å beskytte grunnlaget for ditt hjem fra vannskader, holde kjelleren fra flom og drenere eventuelle gjørmete flekker på plenen din. Prinsippet er svært enkel. Ved å installere et rør under bakken og rundt det med en løs fyll, gi deg en enklere vei for regn til å flyte etter at det soaks i bakken. Bølgeavløpsrøret har små perforeringer som innrømmer vann og la det gå ut av røret gradvis langs dens løp. Installere rør krever bare litt tid og noen enkle verktøy.

Bruksanvisning


•  Kartlegg dine dreneringsbehov. Hvis du har en enkelt våt flekk på plenen din, trenger du bare grave en grøft fra dette området til et punkt nedover og bort fra bygningen. Hvis det er flere våte flekker, kan flere rør være nødvendig. En hyppig bruk for korrugerte drensrør er å bygge en "vollgrav" som stopper vannet fra å nå grunnlaget for et hus. I et slikt tilfelle, bør røret legges ut i en "U" -form rundt bygningen klokken fire til seks meter fra stiftelsen.

•  Tegn banene for dreneringsgrøfter på plenen med en boks med spraymaling, deretter grave en seks tommer bred, 24 cm dyp grøft langs alle linjene.

•  Grade din grøft. Den andre enden av grøften må være lavere enn den ende nær huset for å sikre drenering. Det bør ikke være noen humps langs grøften som ville stoppe vannet strømmer. Ideelt sett bør utløpet av røret bli utsatt for ved å ha grøften ende stikker ut av en skråning. Hvis dette ikke er praktisk, kan grøften ende også bli begravet. For å sjekke nivået på en flekk på din grøft, bruker en laser. Disse er tilgjengelig for leie på store Oppussing butikker, hvis ansatte kan fortelle deg hvordan du bruker dem.

•  Stabil grøften ved pounding bunnen flat med slutten på en fire av fire trestolpe. Dette vil stoppe løsrevne biter av skitt fra begroing røret, og sørge for at grøften ikke bosette på en måte som vil endre skråningen.

•  Shovel 1-tommers diameter vasket grus i grøften før du har bygget opp et lag to inches tykke.

•  Vikle din avløpsrøret og legge den i grøften med hullene i det peker nedover. Dette er meget viktig, siden ha dem peker nedover gjør det mulig for røret å begynne å fylle før vannstanden når sin topp, og gjør det mulig å suge vann ut av røret etter hvert langs dens løp.

•  Bury røret i mer grus, fylle grøften til innenfor en tomme til overflaten. På dette punktet kan du velge å fortsette å fylle med grus og få bedre drenering eller dekke det med torv for å skjule grøften. Torv vil forstyrre svakt med drenering potensialet av røret, men ikke nok til å gjøre det til et upraktisk alternativ.