Hovudside

Forskjeller mellom Collard Greens & Mustard Greens

by Walther

Forskjeller mellom Collard Greens & Mustard Greens

Rik på vitaminer og mineraler, greener er en populær avling blant hjemme gartnere tidlig på våren og høsten. Havard og sennep greener er bare to av flere typer greener tilgjengelig for planting. De tåler - faktisk trives - i kjøligere temperaturer; Men, det er der likhetene slutt. Havard er medlemmer av kål familie som inkluderer brokkoli, rosenkål, blomkål, kålrabi og grønnkål. Sennep greener anses som en urt og en del av sennep familien av planter som frø brukes til å lage krydder sennep. Mens vokser, ligner de noen løse ark salat.

Økende Sennep Greens


Sennep greener er generelt sådd fra frø og høstes når de er unge og øm. Det optimale tidspunktet å plante er august til mars, avhengig av temperaturen, i fullt solen. For mye varme fører bladene til å være tøff og sterkt flavored. Ifølge Texas A & M University AgriLife Extension, vil første innhøstingen kommer vanligvis ca 35-50 dager etter frøene spire. Planting bør begynne så snart jorda kan bearbeides i løpet av våren. Frøene spirer når jordtemperaturen er 40 grader Fahrenheit eller høyere. I høst, plante 10 uker før første forventede frost.

Økende Collard Greens


Havard kan dyrkes fra frø eller transplantasjoner. Transplantasjoner er vanligvis brukt for en fjær beskjære og legge til fire eller fem uker til vekstsesongen fordi de kan startes inne før det er varmt nok til å vokse utenfor. Det optimale tidspunktet å plante er mars til oktober i fullt solen. Som nevnt i Texas A & M AgriLife Extension håndboken for gartnere, frø spirer når jordtemperaturen når 45 grader Fahrenheit, og frøene vil spire i seks til 12 dager. Antall dager til å høste er 75. Høst beplantning bør være ca 80 dager før den første forventede frost. I milde regioner, slik som Sør Texas og kystområder, kan gartnere forvente Havard å produsere det meste av vinteren. Plantene tåler en temperatur på 20 grader Fahrenheit eller mindre i noen tilfeller.

Planter av ulik Structures


Mens både grønne grønnsaker og sennep greener er planter som trives i kjøligere temperaturer, deres grunnleggende strukturer er radikalt annerledes. Havard - også kalt treet kål - vokse fra en oppreist stengel som vanligvis er toppet med en rosett av blader. Den brede, blå-grønne blader som høstes vokse under en rosett, er ikke frilled og texturally ligne rosetten blader fra en leder av kål. Sennep greener vokser i bunter lave til bakken. Bladene er vanligvis høstes ung og mens anbudet. Avhengig av variasjon, er de dype grønne blader ofte krøllet og har en tendens til å felle sand fra hagen, som krever grundig vask før konsum.

Høsting, lagring og forbruk


Innhøsting tid for sennep greener kan forlenges så lenge anlegget ikke er lov til å modnes. Anbudet, bør unge bladene regelmessig høstet, forlater nok indre bladene til å tillate fortsatt vekst. Når anlegget er lov til å blomstre, er bladene anses for tøft og bitter for forbruk. Sennep greener kan lagres i opp til en uke i kjøleskapet frukt- og grønnsakskuffen hvis de er pakket og uvaskede. I sør, er bladene kokt med salt kjøtt eller poteter som tilbehør; Men unge bladene kan også brukes rå i salater.

Med viser, kan den nederste bladene høstes når de når full størrelse, slik at den voksende knopp og unge blader til å produsere flere blader for en senere innhøsting. Alle grønne deler av anlegget er spiselige, og kan høstes når som helst. Noen gartnere som anbudet blader av den indre rosett av små vekster. Hvis du trenger å lagre din avling, pakk uvasket blader i fuktige papirhåndklær og forsegle i en plastpose. De bør holde seg frisk i fire til fem dager i kjøleskapet frukt- og grønnsakskuffen. Når du er klar til å bruke, bør bladene vaskes grundig. Felles forberedelse av bladene i Sør koker dem med poteter, neper eller kjøttalter som en siderett; Men i andre regioner er det vanlig praksis å også legge de kokte bladene til pastaretter eller risretter.