Hovudside

Slik fjerner du flekker fra Kina

by Walther

Enten du har endelig funnet den perfekte antikk stykke å fullføre settet, eller bare ønsker å ta godt vare på oldemor bryllup Kina, kan det være dismaying å oppdage flekker som ødelegger en ellers vakkert stykke. Jevnlig vask kan være nytteløs mot gjenstridige eller gamle flekker, men andre rengjøringsmetoder kan returnere Kina til sin fordums glans og prakt.

Bruksanvisning


•  Bland 1 ss. av hvit eddik med 1 ss. salt. Påfør blandingen på flekken og la det trekke i 20 minutter. Vask blandingen av med mild såpe og gjenta etter behov.

•  Som et annet alternativ, lage en tykk pasta av natron og vann. Bruk den til flekken og gni forsiktig. Vask blandingen av med mild såpe og gjenta etter behov.

•  For utbredte flekker eller ekstreme tilfeller, bruker minimum 30 prosent peroxide krem og bruke den direkte på flekken. I tilfelle av et mindre element, for eksempel et vannglass, fylle en liten bolle eller plastpose med kremen, senk elementet og suge det direkte. Bruk varmt vann og mild såpe for å skylle Kina og holde peroxide fra instans misfarge noen krakelering i glasuren.

Tips og advarsler


  • Du kan finne 30 prosent til 40 prosent peroxide krem ​​på skjønnhet forsyne butikker.
  • Test din rengjøringsmetode på undersiden av Kina for å sørge for at det gir ingen bivirkninger.