Hovudside

Hvordan lage en dekorativ Roller Shade

by Walther

Roller nyanser har en lignende effekt til persienner på et rom som de bidra til å hindre lys i å komme inn gjennom vinduet. Disse nyanser kan lett la opp eller ned ved ganske enkelt å trekke i enden av skyggen. De er ideelle for et barns rom, spesielt hvis du ønsker å unngå den dingler strengen som kommer med tradisjonelle persienner. Det eneste roller nyanser har en tendens til å mangle er en hel masse stil. Vurdere å legge en personlig dekorativ touch til dine roller nyanser, slik at de blir en del av din rom dekor.

Bruksanvisning


Hvordan lage en dekorativ Roller Shade


•  Forbered deg på å dekorere roller skygge. Start med skyggen hengt opp på vinduet. Trekk skyggen ned slik at den hviler på vinduskarmen. Med blyant for å markere hvor den øvre del av skyggen møter rullen. Dette vil indikere til deg arealet av skyggen vil du ønsker å fokusere på. Hvis du har planer om å lage en scene på din skygge, for eksempel, vil du ønsker å sørge for at en del av bildet er ikke venstre rullet opp.

•  Ta din skygge fra vinduet og legge det ned på et flatt underlag. Du kan ha med oss ​​en vektet objekt for å hindre rullen fra å rulle over området du har tenkt å dekorere.

•  Bruk akryl maling til å male dine valser nyanser en farge som passer til rommet der de blir hengt. Du kan male skyggen en farge eller flere farger avhengig ganen av rommet. Du kan også male en scene eller utforming av skyggen. Hvis du har hjerteformet vegg papir, bør du vurdere å male hjerter på din roller skygge. Hvis frihånd er ikke bra, kan du bruke en sjablong for å spore et bilde på skyggen og male bildet. Sørg for at du la skyggen tørke tilstrekkelig før du prøver å rulle den opp.

•  Legg dekaler til dine roller nyanser. Dekaler har blitt veldig populært og kan finnes i en rekke former, farger og design på de fleste båter butikker. Velg et sett med dekaler som kompliment innredningen i rommet og plassere dem på din skygge. Når du er fornøyd med hvordan de ser ut, kan du bruke superlim på baksiden av hver enkelt å ytterligere sikre dem. På grunn av den konstante rullende og utrulling av skyggen, vil dekaler som ikke er super limt sannsynlig løsner.

•  Legg til en ramme på din roller skygge. Du kan bruke stoff eller bånd for å ramme inn roller skygge. Legge stykke stoff eller bånd på tvers av skyggen å sikre at du bruker riktig lengde og klippe det til å passe. Bruke superlim for å feste brikkene til din skygge.

Tips og advarsler


  • Vær forsiktig når super liming elementene, uansett hvor du holder dem er hvor de vil bo.