Hovudside

Hvordan Space Between Betong Patio & Hjem

by Walther

Hvordan Space Between Betong Patio & Hjem

Betong utvides og kontrakter basert på fuktighet og temperatur. Dette kan føre til konkret patio sprekker hvis du ikke har plassert ekspansjonsfuger å kvele denne bevegelsen. Når du heller en ny konkret uteplass mot en eksisterende struktur, blir det enda viktigere å lage en ekspansjonsplass, eller sprengning kan bli alvorlig. Enkelt lage mellomrom mellom en konkret uteplass og ditt hjem ved hjelp av ekspansjonsfuge materiale, som er tilgjengelig på bygge forsyne butikkene.

Bruksanvisning


•  Pensle betong av huset fundament ren for skitt eller rusk i området der den konkrete gårdsplass vil bli strømmet mot huset (huset fundament, som består av den ene siden av terrassen form).

•  Mal betong av huset stiftelse med impregnering sammensatte der fugematerialet vil bli plassert. Du trenger ikke å male hele greia - akkurat nok til å dekke dybden av den nye betong patio. Vanntette forbindelse anvendes to grunner. Først er det klissete nok til å holde fugematerialet på plass; og andre, fordi utvidelse felles materialet vil holde på fuktigheten, er det nyttig å ha et ekstra lag med vanntetting på din foundation i dette området.

•  Trykk på fugematerialet på plass mot huset fundament. Kork fiber ekspansjonsfuge materialet kommer i strimler 6 inches bred x 6 til 8 meter lang. Plasser strimler av materialet mot huset slik at bunnen av fugematerialet presses inn i bunnen av helle-området, og hver brikke butts den neste, slik at det ikke er noen hull.

•  Hell og ferdig betong patio. Når betongen er ferdig herdet, trim utvidelse felles materiale med en boks kniv slik den er i flukt til toppen av terrassen. Dette vil gjøre det mindre merkbare.

Tips og advarsler


  • Installer ekspansjonsfuge materialet før du plasserer noen armeringsjern eller netting i betong patio skjema. På denne måten kan du få riktig klaring fra utvidelse felles materiale, og ikke trenger å gå tilbake og kutte armeringsjern eller mesh for å gjøre plass til det.
  • Bruk aldri en ekspansjonsfuge materiale som er mindre enn en 1/4 tomme bred, eller det vil være ute av stand til å dempe bevegelsen av betong, og sprekking vil skje.