Hovudside

Spiring av Weeping Willow Tree Seeds

by Walther

Spiring av Weeping Willow Tree Seeds

Gåsunger (Salix babylonica) er på sitt beste når plantet på elvebredder og ved sidene av innsjøen og dammer. Disse fukt-elskende, lite vedlikehold trær vokser raskt når etablert i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 4 til 9. Weeping Willow Tree frø er også lett å spire, så lenge du gir de rette forholdene.

Når skal Sow


Gråtende selje frøene modnes på treet når blomstene har falt i slutten av våren. Gråtende selje frø er kun gjelder for en kort periode, og må plantes så snart som mulig etter at de faller fra treet. Plante frøene i slutten av våren.

Jord


Gråtende selje frøene vil spire og vokse i en rekke potting jord, men vil gjøre best i tung, rik, fuktig blomsterjord. En kombinasjon av kompost, torv mose og godt råtnet gjødsel fungerer godt, men gåsunger vil gjøre det bra i noen rik jord. Selv ellers tilpasningsdyktig, gåsunger vil gjøre det dårlig hvis plantet i kalkholdig eller sand, rask drenering jord. Plante frøene i potter eller skuffer.

Sol og vann


Gråtende selje frø trenger både en overflod av vann og sol for å spire. Plasser frø skuffer eller potter i et solrikt sted med mye direkte solen. Overvåke jord og vanne det vel når overflaten av føles tørr å ta på. I sommer, vanne jorda en gang om dagen før det er grundig fuktig. Piletrærne trenger samme omsorg før de vokser seg til modne, etablerte trær.

Planting Out


Saplings kan transplanteres inn i bakken i høst. Plante dem i et åpent område med masse plass, hele dagen sol, og langt borte fra å bygge fundamenter og rør. Gåsunger har tørste røtter som vil kvele rundt rør og crack betong i jakten på vann. Saplings bør beskyttes med et lag av mulch som er minst 2 inches tykke.