Hovudside

Reparere for en lekker Rain Gutter

by Walther

Reparere for en lekker Rain Gutter

Moderne aluminium og PVC takrenner vanligvis vare lenger enn de galvaniserte stål varianter av fortiden. Imidlertid vil takrenner av alle typer etter hvert utvikle lekkasjer etter mange års eksponering for elementene. Store lekkasjer vanligvis nødvendig erstatte en hel del. Enkelte små lekkasjer, men kan repareres før de blir for store og krever at du tar ut en hel del.

Bruksanvisning


En skrape av rust rundt lekkasjen. Bruk en håndstålbørste eller en roterende børste hjulet på en drill. Ta deg tid til å fjerne alle lag av rust. Riktig etterlevelse av patching forbindelser krever en helt rustfri overflate.

•  Paint området som skal repareres med et tynt lag med svart asphaltum maling. La asphaltum tørke.

•  Dekk tørket asphaltum med en 1/8-tommers tykke lag av plast sement spesielt utviklet for tak og takrenne reparasjon. Ordinær taktekking sement kan erstattes hvis dette produktet ikke er tilgjengelig.

•  Dekk reparasjonsområdet med strimler av heavy-grade aluminiumsfolie mens sementen er fortsatt vått. Hvor strimler av folie møtes, overlapper strimlene i retning av vannstrømmen mot downspout. Ved hjelp av en tørr klut, trykker foliestriper ned i sement; at kantene av foliestrimler er godt sementert. Bruk hansker for å beskytte hendene fra sement.

•  La reparasjons å tørke i minst én dag. Bruk en hageslange for å teste for lekkasjer.