Hovudside

Hvordan å plukke Shingle Colors

by Walther

Hvordan å plukke Shingle Colors

Takshingel er laget av en rekke materialer, inkludert asfalt, leire og tre. Uansett hva slags singel du velger, bør fargevalg være en av de viktigste hensyn. I tillegg til å legge til eller avvike fra det helhetlige utseendet av ditt hjem, kan takspon farger faktisk forbedre energieffektiviteten, så vel. Som et bredt utvalg av takspon farger er tilgjengelig, må du vurdere alle de fordeler og negativer av takspon farger før du gjør ditt valg.

Bruksanvisning


•  Les retningslinjene bygge for ditt hus tilknytning, hvis det er aktuelt. Noen hus er avtaler spesifisere hvilken farge helvetesild du kan installere.

•  Se på høyden av huset eller bygningen og velge en lys grus farge, for eksempel hvit, hvis huset er bare én etasje og lavt til bakken. Lysere farge gjør huset virke større. Hvis huset er høy med flere historier, velge en mørkere grus farge, for eksempel svart, for å gjøre huset ser mindre imponerende.

•  Match singel med fargen på utvendig huset maling eller trimme. For eksempel, hvis du har grønn utvendig maling, kan røde helvetesild ser ut av sted, mens brune eller tan helvetesild vil utfylle utvendig farge.

•  Velg en singel farge basert på temperaturene i regionen der du bor. Hvis du bor i et veldig varmt område av landet, velger en hvit eller lys-grå grus vil reflektere sollyset og skape en kjøligere hjem. Hvis du bor i et område hvor vintrene er veldig kaldt, velg en svart eller mørk grå grus som absorberer varme til å varme interiøret og til å smelte snøen raskere.