Hovudside

Hvordan å rense en Frozen Drain

by Walther

Hvordan å rense en Frozen Drain

En uheldig resultat av å leve i klima som er utsatt for svært kalde temperaturer er at noen ganger dine avløpsrør vil bli frosset. En frossen avløp vil tette opp din VVS-systemet og forårsake en stor ulempe for din husholdning. Det kan gjøre enkle oppgaver som å vaske retter og tar en dusj umulig fordi vannet vil sikkerhetskopiere og ikke kjøre ned i avløpet. Men det er skritt du kan ta for å rense en frossen avløp og gjenvinne bruken av rørsystemet.

Bruksanvisning


•  Finn de frosne avløpsrør som forårsaker blokkeringen. Se på de stedene i huset ditt som er mer utsatt for kald luft enn normalt. Rørene som er utenfor huset ditt, i kjelleren og eventuelle gjennomsøker områder er områder hvor frysing kan oppstå.

•  Test rør for frosne seksjoner. Ta en liten hammer eller annen hard gjenstand og veldig lett trykk på siden av avløpsrør. Hvis de høres hult når du banker på dem de er bra; hvis men de høres solid de er blokkert med is. Ta deg god tid og sjekk hele lengden av rørene som det kan være mer enn én seksjon frosset.

•  Kok 4 til 5 liter vann og tilsett 2 kopper vanlig bordsalt. Rør blandingen og hell det ned i avløp koblet til berørte rør. Saltet er en effektiv is applikator og varmt vann vil bidra til å frigi den tette.

•  Påfør varme direkte til den frosne delen av avløpsrøret. Røde Kors anbefaler å prøve en varmepute, en hårføner, en plass varmeapparatet, eller varme håndklær.

•  Kjør varmt vann fra kranene. Slå på to eller tre kraner som sender vann direkte inn i den tette frosne avløp og kjører dem "hot" i 10 minutter. Dette vil bidra til å utjevne temperaturen i rørene til omgivelsestemperatur på huset ditt, og også sørge for at avløpsrørene er faktisk rengjort.

Tips og advarsler


  • Ikke forsøk å tine et avløpsrør med en åpen flamme fordi du vil risikere å brenne huset ned. Bruk også forsiktig hvis du bruker en plass varmeapparatet å varme rør, holde varmeapparatet borte fra brennbare gjenstander.