Hovudside

Små trær som tåler Road Salt

by Walther

Små trær som tåler Road Salt

Hvis du bor i et område hvor veier eller fortau få isete i vinter, kan det hende at trærne må tåle periodiske salt applikasjoner. Salt forårsaker skade både ved å bygge opp i jorda og ved belegg løvverk. Flere varianter av små trær eller trær mindre enn 30 meter høy, tåler saltvann jord. Når du velger salttolerante små trær, velge typer som trives i de kulturelle forhold og US Department of Agriculture anlegget hardførhet sone vurdering i landskapet.

Sone 2


I USDA sone 2, gjennomsnittlig årlig lows nå minus 50 grader Fahrenheit. Den Tamarix (Tamarix ramosissima) er hardfør i sone 2-8 og vokser til 15 meter høye. Dette løvtrær har fjærlett løvverk og produserer panicles av rosa blomster i sommer. Den foretrekker full sol og godt drenert jord og tåler tørke.

Den østlige rødt sedertre (Juniperus virginiana) tåler salt og er tilgjengelig i flere sorter som vokser mindre enn 30 meter høy, inkludert Burkii, Glauca og Hillii. Østlige røde sedertrær er hardfør i sone 2 til 9 og foretrekker full sol og godt drenert jord. Disse evergreens har skalert løvverk og produsere fugl-tiltrekke bær.

Sone 3


Sone 3 gjennomsnittlige årlige lows nå minus 40 grader. Den staghorn Sumac (Hjortesumak) er hardfør i sone 3 til 9. Dette multi-trunked treet har løvfellende, mørk grønne blader som blir rød, oransje og gul i høst. Den produserer dyreliv-tiltrekke røde og brune frukter og har glatt, grå og rød-brun bark. Staghorn sumacs vokser best i full sol og tåler fuktig til tørr jord.

Den fringetree (Chionanthus virginicus) vokser til 20 meter høy og er hardfør i sone 3 til 9. fringetree har en spredning, åpen form og løvfellende løvverk som blir gul-grønn til brun i høst. Den produserer aromatiske, hengende blomst klynger våren, etterfulgt av blå bær. Fringetrees vokser best i sol til delvis skygge og fuktig, godt drenert jord.

Sone 4


I sone 4, må trær tolerere gjennomsnittlig lows til minus 20 grader. Den franske fitte selje (Selje) er hardfør til sone 4. Dette løvtrær vokser raskt til 25 meter høy og har mørkegrønne bladverk som gjør gull i høst. Den produserer rosa og grå vårblomster etterfulgt av små brune frø. Franske gåsunger foretrekker full sol til delvis skygge og fuktig til våt jord.

Almira Norge lønn (Acer platanoides "Almira") vokser 20-25 meter høy og er hardfør i sone 4 til 7. Dette løvtrær har en avrundet baldakin og håndformet blader som blir gule i høst. Almira Maples foretrekker full sol til delvis skygge og fuktig, godt drenert jord.

Sone 5


Sone 5 er lows nå minus 10 grader. Den japanske Snowbell (Styrax japonicus) er hardfør i sone 5 til 8 og vokser til 30 meter høye med en lik spredning. Den produserer klynger av aromatiske hvite blomster om våren og har løvfellende løvverk som blir rød til gul i høst. Japanske Snowbell trær foretrekker sol til delvis skygge og fuktig, godt drenert jord.

Den lille perlen magnolia (Magnolia grandiflora "liten perle") vokser til 20 meter høye med en 10-fots spredning. Den har læraktig eviggrønne blader og blomstrer med store, aromatiske hvite blomster om sommeren. Lille perlen magnolia er hardfør i sone 5-9 og trives i full sol og et utvalg av jordsmonn.