Hovudside

Har Druer vokser best i et kjølig klima?

by Walther

Har Druer vokser best i et kjølig klima?

Druer vokse vellykket rundt om i verden, både i hjemmet og kommersielle situasjoner. Disse er varme været planter, og vokser best i varme, tørre områder av landet, for eksempel sørlige og sentrale California. Vinranker krever svært spesifikke planting områder, soleksponering, årstider og ernæring, og produsere frukt for opp til 50 år med riktig plassering og omsorg.

Vekstsesongen


Druer vokse og produsere frukt fra vår til høst, og krever en lang frostfritt sesong for effektiv vekst og produksjon. Purdue University anbefaler minst 150-180 dager med frostfri voksende for druer. Noen druesorter overleve korte, kjølige somre eller harde vintre.

Planting Tid


Velg druesorter som passer for din voksende regionen for å sikre overlevelse gjennom frost og vinterstormer. Selv om mange druesorter overleve gjennom vinteren, alle vinranker krever varme været starter og sommer etablering. Plant din vingård etter frost løfter om våren for å beskytte nye planter fra frostskader.

Nettstedet og Sun


Druer krever full, strålende sol hele dagen for å vokse og produsere frukt, med rask drenering av tomt og god luftsirkulasjon. Purdue University anbefaler plante druer i rader som kjører nord til sør, for å maksimere soleksponering. Planting på skrå land oppmuntrer rask, effektiv drenering og god bevegelse i luften.

Jord, Trellis og Mulch


Varm og ernære de beste 12 til 16 inches av jord i hvert plantestedet med 5 til 6 inches av organisk kompost. Druer mislykkes i kaldt, vått eller tett jord. Gi vinranker et espalier system for å oppmuntre til bedre luft og sol eksponering, og bruke organisk mulch på jorda for å holde vinranker fuktig og varm.