Hovudside

Hvordan slå hvit maling Off-White

by Walther

Trenger å tone ned din lyse hvit maling? Lær hvordan du kan gi en off-white tone.

Bruksanvisning


•  Pure, lyse hvit maling kan noen ganger være litt trist. Hvis du ønsker å gjøre lakken off-white, er det noen måter å gjøre dette.

•  Den første måten er ved hjelp av noen få dråper av brun maling eller mørk flekk. Enhver type brun maling vil fungere, enten det er ditt barns finger maling, eller en gammel boks i garasjen. Bare husk, bare noen få dråper om gangen for å tone det ned, til du kommer til ønsket farge.

•  En annen, mer gammeldags, er måten å gjøre dette med te eller kaffe. Denne teknikken har blitt brukt i mange år for å farge stoff eller forandre farger. Trikset er å bruke den minste mengden (akkurat som med brun maling) til du kommer til farge ditt behov. Hvis du bruker kaffe, vil du brygge 5 ss med bare 1/4 kopp vann, deretter la det stå i minst tre timer før blanding. Med te, kan du plassere en tepose i varmt vann i noen minutter, deretter presse posen ut i boksen, rør og gjenta etter behov.

•  Fremgangsmåten er noe mer enn å tilsette en antydning av brunt, eller til og med tan, til hvit maling for å gi den off-white farge.