Hovudside

Hvordan fikse en vertikal Blind

by Walther

Lamellgardiner kan være stilig og funksjonell når de fungerer som de skal. Imidlertid kan mange problemer oppstår med persienner som ikke vil vippe og heis eller ødelagte strenger. Det kan ofte være mer økonomisk for forbrukeren å reparere blinds i stedet for å erstatte hele enheten fordi delene er vanligvis rimeligere. Noen ganger reparasjoner koster ingenting i det hele tatt. Du kan fikse Lamellgardiner selv ved hjelp av noen få grunnleggende verktøy og følge disse enkle instruksjonene.

Bruksanvisning


•  Skyv et kredittkort eller tynn gjenstand opp finnen på kroken slutten av vane holder til remover en brukket vinge. Skyver skovlen og kortet nedover og ut av vingeholderen for å få bladet ut.

•  Fest en ny vane etter at du har fjernet det ved å følge trinnene ovenfor. Finnen holder i hodet jernbane har et rektangulært hull som stammen passer inn. Juster bære stilk som du justerer med dette hullet. Skyv en hyssing til hull i stammen. Ta tak i stammen og skyv den inn i holderen. Trekk rotasjon kjeden. han en som må justeres vil ikke flytte. Bruke kjeden å rotere alle de andre stammer for å stille opp med stammen som må justeres. Gripe begge ender av strengen, mens forsiktig slite ned for å sette spindelen tilbake på plass. Pop finnen tilbake i posisjon.

•  Finn vane bærer ved å se inne i hodet jernbane der ledningen er bundet i en knute for å forkorte en ledning lengde. Grab transportøren og trekke ut overflødig ledning til hele ledningen sikringen kommer frem til riktig lengde. Re-knyte en knute på det punktet. Sørg for at kontrollene fungerer som de skal. Kutt rett under knuten med saks.

•  Eliminer mellomrom mellom tilstøtende persienner ved å opprette en overlapping. Peer inne i hodet jernbane og du kan se mange små hvite C-formet rør festet i endene. Bruk en skrutrekker til å fjerne ett eller flere av rørene for å tillate de finnene å flytte nærmere kanten, som vil kvitte seg med hullene.

•  Fjern kontrollendestykke med en skrutrekker hvis kontrollen kjedet ikke beveger seg lett. Se på innsiden, og det vil være en trinse med en stav i midten. Det er en rund metallskive på stangen. Banke forsiktig på styrestangen i den ene enden med en skrutrekker, som vil løsne push mutteren som er knyttet til den. Kontrollen bør begynne å operere lettere.