Hovudside

Kan Vaskemaskiner Kill Lopper?

by Walther

Kan Vaskemaskiner Kill Lopper?

Loppeangrep i hjemmet er utrolig vanskelig å utrydde, men vask av husholdnings elementer på den varme syklus, etterfulgt av en tur i tørketrommelen er en effektiv metode for kontroll. Lopper vil ikke overleve en tur gjennom vaskemaskinen; de er overlevende, men de er ikke så sterk. Vasking er på ingen måte den eneste trinn er nødvendig å kvitte seg med lopper, men er en av de enkleste og bør være en av de første.

Hva Vask


Vask alt, men mer spesifikt, vaske alt i området rundt der hunden sover. Katten loppe - loppe som infiserer våre hunder, katter og hjem - en tendens til å bo i området der pet sover. Vask alle kjæledyr senger eller erstatte det med nytt sengetøy, vaske alle plysj kjæledyr leker og andre myke elementer nær dyret soveområde som lopper kan leve i. Vask alle disse elementene en gang i uken til problemet er under kontroll.

Vakuum


Loppe egg, larver og pupper falle til gulvet og overleve i teppet fiber. Regelmessig støvsuging vil fjerne egg, larver og pupper, og ganske mange av dem på det. Holde fokus på områder der dyr sover, samt under møbler, rundt kantene av rom og store, tunge møbler som ikke lett kan flyttes, som University of Kentucky College of Agriculture anbefaler. Ikke overse hardtre eller fliser gulv når støvsuging. Kast vakuum posen i en forseglet søppelpose etter bruk.

Insektmidler


I tillegg til vasking og støvsuging, insektmidler er nødvendig for å fullt ut kontrollere loppebestanden. Støvsuging er også nyttig i denne forbindelse som det hever teppet fiber og lar insektmiddel for å gå tvers gjennom teppet. The University of Kentucky anbefaler aerosolformuleringer, som er enklere å søke den gjennomsnittlige hus og mer nøyaktig, slik at giften til å reise under møbler og i hjørner. Den type insektmiddel du velger kan avhenge av sin giftighet nivå, som Washington Toxics Coalition antyder.

Forebygging


Behandling av dyr i hjemmet er av største betydning for å forebygge fremtidige loppeangrep. Kjæledyret veterinær vil anbefale en månedlig loppe behandling i løpet av de månedene av året når loppeangrep av boliger og kjæledyr er på topp. Selv bruk av en loppe kam før kjæledyrene kommet innendørs kan være effektive for å redusere loppebestanden.