Hovudside

Typer Barn Loft Doors

by Walther

Typer Barn Loft Doors

Barn loft dørene er konstruert for hovedinngangen til fjøs eller vogn hus, hvor store gjenstander eller materialer trenger tilstrekkelig plass til å passere gjennom. Du kan også bruke dem inne i fjøset, for å skape et skilt plass. De bør også gi beskyttelse mot elementene, samt sikkerhet mot inntrengere hvis du holde husdyr i området. Du kan også bruke låven loft dører for boligarkitektur, for å gi en mer rustikk estetiske til den generelle design. Typer av låven loft dører påvirke tilgjengelig bruk, med noen dører å være mer egnet for enkelte bruksområder enn andre.

Franske dører


Franske låven loft dører har to store hengslede dører av lik størrelse som åpner enten i en eller to retninger, avhengig av hvilken type hengsel brukt. Vanligvis er disse dørene åpne utover (vekk fra innvendig plass), da dette gir enklere tilgang og bruk til innendørs plass. Franske låven loft dører er en klassisk låvedør stil, og kan inneholde dekorative trearbeid enten over toppen av eller på selve døren. Denne type dør krever litt mer innsats for å åpne og lukke, som du trenger for å åpne hver dør separat. Den gir imidlertid mulighet for å bare ha én dør åpen, så det er mer begrenset tilgang til enten inne på låven eller til utendørs.

Sliding Doors


Skyve låven loft dører vanligvis har to paneler som kjører på to spor; ene er plassert på toppen av døren, og en på undersiden av døren. Skyve Barn Loft dører er nyttige fordi de tillater deg å justere mengden tilgang tilgjengelig til låven, som du kan gå ut dørene bare delvis åpen. Også, skyvedører ta opp mindre fysisk plass enn hengslede dører, siden de ikke trenger å åpne innover eller utover.

Rolling Dører


Rullende Barn Loft dører er vanligvis sammensatt av flere mindre paneler som er hengslet og bøyer når døren er rullet opp. Rullende Barn Loft dører kan brukes av estetiske grunner eller for enkelhets skyld, som en enkelt person lett kan bruke dem. Rullende låven dører trenger ikke så mye innsats som slag- eller skyvedører til å åpne som de kan være lett mekanisert (mye som vanlige garasjeporter for boliger).

Legge til Windows


Legge vinduer til låven loft dørene åpner for ekstra lys for å filtrere inn på låven. Dette er nyttig hvis låven blir igjen tatt i bruk for boligbruk eller blir brukt til å holde husdyr. Vinduer i låven loft dører gir ekstra synlighet. Dersom vinduene kan åpnes, kan de også bidra til å kontrollere mengden av frisk luft filtrering inn i rommet. Vinduer i låven loft dører kan komme i en rekke former og størrelser, men mindre vinduer er foreslått til jordbruk og større vinduer for boligbruk. Dette er fordi det er lettere å bryte et vindu når låven blir brukt av husdyr eller for flytting i store produkter på en jevnlig basis. Knust glass er spesielt farlig for husdyr, og kostnadene ved hyppige reparasjoner kan bli dyrt.