Hovudside

Slik fjerner et Moen Dusj Cartridge

by Walther

Slik fjerner et Moen Dusj Cartridge

Moen produserer en rekke baderomsinnredning, inkludert dusj. En av deres innovasjoner var innføringen av en patron i stedet for en ventilspindel. Disse patronene kan endres ut enkelt og gjøre Moen en mye enklere tappekran til service og reparasjon. Fjerne en Moen dusj patron krever bare noen vanlige verktøy og jobben kan være ferdig i løpet av få minutter. Moen selv produserer et spesielt verktøy for å bidra til å gjøre denne jobben enklere.

Bruksanvisning


•  Slå av vannforsyningen for din dusj. Hvordan dette gjøres avhenger av VVS installasjon. Nyere boliger vil vanligvis ha et vann stengeventil for dusjen plassert et sted på badet. Se i et skap eller bak noen tilgangspaneler til stede. Rotere knottene med klokken for å slå av vannet. Hvis du ikke har egne stengeventiler, må du slå av vannet ved hoved. Dette er vanligvis plassert ved siden av vannmåler.

•  Finn skruen på håndtaket dusj. Fjern dette med en stjerneskrutrekker. Dra håndtaket rett av.

•  Undersøk metall flens som omgir håndtaket. Se etter skruene som holder den på plass. Fjerne disse, deretter forsiktig dra av flensen. Bruk kanten av en flat skrutrekker for å hjelpe deg å lirke den av veggen, tar seg ikke å skade fliser bak det.

•  Finn kranen låsepinnen som holder innsatsen på plass på ventilen kontakten. Trekk denne ut med et par needlenose tang.

•  Ta en skrutrekker og fjern skruen på enden av kassetten ventil. Ta tak i knotten på enden av ventilen fast og trekk den ut av ventilen kontakten.

Tips og advarsler


  • Moen produserer en patron fjerning verktøy som vil hjelpe deg å fjerne catridges fra stikkontakter. Disse normalt komme med erstatningspatroner, eller du kan kjøpe dem separat.