Hovudside

Tips til Child Proof Your Home for småbarn

by Walther


Childproofing ditt hjem er et viktig skritt i å holde din pjokk, som er å lære å gå og utforske hennes miljø, trygg som hun navigerer ditt hjem. Få ned på barnets nivå for å lete etter potensielle farer som du ellers kanskje ikke ville legge merke til. Når du childproof ditt hjem, sjekk ditt hjem med jevne mellomrom for å søke etter nye farer som hennes ferdigheter og nå bedre.

Møbler og hvitevarer


Tunge møbler og hvitevarer som bokhyller, kommoder og kjøleskap kan være farlig for småbarn. Hvis pjokk prøver å trekke opp på en av disse, eller hvis hun prøver å klatre opp et stykke av et møbel, hun kunne trekke en ustø apparatet eller møbel over på seg selv. For å forhindre dette, fester tunge møbler og hvitevarer til veggen når det er mulig. Låser og låser kan plasseres på skuffer å holde pjokk fra å trekke dem ut på toppen av seg selv.

Rengjøringsmidler, kjemikalier og skarpe gjenstander


Fjern alle rengjøringsmidler og plantevernmidler fra lave skap og skuffer, eller feste barnesikre låser og låser til skap innenfor barnets rekkevidde. Alltid holde alle medisiner på en høy hylle eller i et låst skap, og spør på apoteket for å plassere dine resepter i beholdere med en barnesikret lokk. Hold kniver og andre skarpe kjøkkenredskaper utilgjengelig for småbarn: hvis du plasserer dem i en skuff, kan du bruke en lås for å holde små fingre fra nysgjerrige skuffen åpen.

Choking, kvalt Hazards


Mange elementer i ditt hjem kan presentere en choking, kvelning eller kvelning fare for din pjokk. Mange småbarn vil sette små gjenstander i munnen, så sjekk gulvet for små elementer som barnet kan svelge, for eksempel små knapper, klinkekuler eller stein. Hold elektriske ledninger ut av gulvet og bort fra små hender. Oppbevare plastposer ut av ditt barns rekkevidde, da de kan forårsake kvelning hvis pjokk setter posen på hodet. Hang ledninger fra persienner eller gardiner opp høy slik at småbarn ikke kan trekke på dem eller pakk dem rundt halsen hennes.

Trapper og Utenfor


Bruk sikkerhet porter for å holde barnet fra trappa der han kunne falle. Likeledes kan sikkerhet porter brukes til å holde barnet fra rom som kjøkken, som huser kniver, tunge gryter og panner og kjemikalier. Hold dører og vinduer lukket og låst til enhver tid, slik at barnet ikke kan komme utenom uten din viten. Bruk dørhåndtak dekker slik at barnet ikke kan slå på bryteren og rømme.