Hovudside

Hvordan bygge en Hot Tub Med Gartner Blocks

by Walther

Hvordan bygge en Hot Tub Med Gartner Blocks

Legge til en badestamp til dekk, uteplass eller verftet gir deg og dine gjester med et sted å slappe av ute selv under kjølig vær. Mens noen hot-tub komponenter, for eksempel varmtvannsbereder og pumpe, må kjøpes, andre er mulig å bygge på egen hånd. Du kan konstruere hot-tub dekk, vegger og hele hot-tub strukturer ut av landskaps blokker.

Murvegger


En av de enkleste måtene å bygge en badestamp ute av landskaps blokker er ved først å installere badestamp skallet, for så å bygge vegger ut av landskaps blokker som omgir karet. Med en konkret sag, klippe bort deler av mursteinene som dekker fyllelinjen og uttak for vann. Dette er lik prosessen med å installere tre eller helles betong vegger rundt en prefabrikkert badekaret for å gi det et eget utseende. Du kan bruke de samme blokkene for å rydde området rundt badestamp base, slik at det ser ut til å stige opp av bakken.

Block Tubs


Du kan konstruere hele form av en badestamp ved hjelp av landskaps blokker. For denne typen prosjekter vil du trenger for å starte med en glatt betongfundament. Bygge opp blokkene ved hjelp av en kalkbasert mørtel, produsere første veggene i badestampen, deretter eventuelle innvendige funksjoner som sittebenker og trinn. Siden landskaps blokker og mørtel ikke vil være i stand til å holde vann i, må du også installere en liner, som dekker blokkene fra visningen. Landskaps blokkene er vanligvis dyrt, noe som betyr at tapping av betong for å danne en badestamp er et rimeligere alternativ som gir lignende resultater.

Asfaltering med blokker


I noen design, er en badestamp nedsunket under nivået for et dekk eller gårdsplass, noe som gjør det lett å klatre i, og eliminerer behovet for å bygge murer rundt karet. I dette tilfellet, kan du fortsatt aksenten din badestamp og integrere det inn i hagen din ved hjelp av landskaps blokker. Lay blokker rundt kanten av boblebadet eller bruke dem til å lage en sti fra døren din direkte til karet. Skjær bort deler av blokker der du trenger for å montere rekkverk for å legge inn og komme ut av karet.

Arbeide med Gartner Blocks


Landskaps blokker kommer i mange forskjellige farger og stiler. Mens noen tar form av kvadrater og rektangler, andre har sikringsanlegg figurer som tillater dem å gå sammen i en rekke vinkler med bare små hull mellom blokkene. Når du blander opp mørtelen, må du arbeide raskt før det tørker, så sørg for å ha flere landskaps blokker enn du trenger for hånden, med en viss idé om hvordan de vil passe sammen.