Hovudside

Gjør det selv betonggulv

by Walther

Betonggulv har vært økende i popularitet på grunn av sin holdbarhet og god pris, samt nyere endringer i tilgjengelige stiler. De ser flott ut i alle rom, og kan gis en overflate å spotte noen ønsket materiale. Selv en enkel betonggulv kan legge til en industriell følelse til et kjøkken eller skape det rette utseendet for en minimalistisk stil hjemme. Forstå ulike stiler og teknikker kan hjelpe deg å velge den beste betonggulvet for deg, dine behov og ditt hjem.

Stil


Før du jag ut å kjøpe materialer, forskning de ulike typer og stiler av betong tilgjengelig. Mange antar at betong har bare en titt, en farge og en stil; Det er imidlertid et økende antall varianter som kan gi konkret mer appell.

Betonggulv kan være teksturert, glatt, farget, polert eller farget. Mange teknikker kan brukes til å skape forskjellig utseende og selv spotte dyrere utførelser som steingulv. Bestemme hvordan du vil at betong for å se er viktig for å bestemme hvilke materialer du trenger å kjøpe.

Teknikker


Når du har bestemt stil, farge eller tekstur av betong du ønsker, må du undersøke de aktuelle prosesser. Dette i sin tur vil hjelpe deg å finne ut hvilke materialer og verktøy er nødvendig for prosjektet.

Sjekk rundt for forskjellige priser på de nødvendige materialer. Du må kanskje leie utstyr for å blande betong, spesielt hvis du gjør et storstilt prosjekt. Du vil også trenge å kjøpe trelast og splinter for å støtte betongen. Støtter er spesielt viktig som blir betongen helles og herding.

Tykkere gulv bør også utnytte stålnett for støtte. Stålnett kan bidra til å forhindre sprekker og andre problemer oppstår.

Om Process


Helle betong kan være en tidkrevende oppgave. Det tar stor innsats for å glatte ut betong og sikre en jevn overflate. Følg alle instruksjoner om konkrete miksing; hvis du ikke gjør det, kan du ende opp med en blanding som er for vassen og ikke satt ikke, eller for tørt og setter altfor raskt. Uansett, du kjører risikoen for å ødelegge betongen og prosjektet ditt.

Hvis du planlegger å bruke forsterkning, bør du bare fylle betong delvis inn før du installerer stålnett. Når stålnett er på plass, helles den resterende betongen. I utgangspunktet kan du bruke en stor to-by-fire å spre ut betongen og fylle eventuelle hull, og et nivå for å sikre at det er blitt jevnt fordelt. Deretter bruke flere verktøy som en sparkel, kost eller børste for å få den type overflate tekstur du vil. La den tørke i henhold til produsentens instruksjoner.