Hovudside

Hvordan rense rom og Gardiner

by Walther

Hvordan rense rom og Gardiner

Enten du har en regelmessig rengjøring tidsplan, eller du sette den av til siste minutt, rengjøre et rom og gardiner er nødvendig. Med de riktige verktøy og produkter, kan du raskt rydde selv den mest skitne rommet i løpet av noen minutter. En nøkkel til rask rengjøring er å ha et sted å organisere rot. Dette vil igjen bidra romprisen renere, er gitt alt satt bort som det skal være. Ved å bruke et par minutter vasking opp et rom hver dag, kan du gjøre det lettere å rengjøre.

Bruksanvisning


•  Fjern gardiner og lese instruksjoner om rengjøring. De fleste gardinene har en liten etikett med stell trykt på den. Hvis gardiner er tørr ren bare, og du ikke ønsker å tørke rengjøre dem den dagen, kan du gå over dem med slangen vedlegget av vakuum for å fjerne støv. Hvis de er tilbake opp til tørk.

•  Rengjør vinduene. Nå at gardinene er nede, vil du ha enkel tilgang til vinduet. Spray glassrens på vinduet og tørk den ren med et papirhåndkle. Hvis du er bekymret for striper, kan du bruke avis i stedet. Men de fleste nyere glass rengjøringsmidler er strek gratis, og papirhåndklær bør være tilstrekkelig.

•  Støv alle møbler, gulvlister og vinduskarmer. Spray eller hell møbelpolish på en klut og tørke av tabeller eller tre flater i rommet. Følg samme prosedyre på gulvlister og terskler. Vanligvis rengjøring av gulvlister og vinduskarmer kan gjøres på en månedlig basis i stedet for ukentlig når du får dem rene.

•  Tørk av kunstverk eller dekor objekter i rommet. Disse elementene kan samle støv over tid. Du kan bruke klut til å rengjøre disse elementene, eller en fjærkost, avhengig av hva du foretrekker. For malerier, rengjøre glasset på rammen med vindu renere og et papirhåndkle og bruke møbelpolish på rammen hvis den er laget av tre. Ellers vil glass eller multi formål renere være greit for rammene.

•  Rengjør gulvene. Hvis du har tepper eller tepper, kjøre støvsugeren over dem i riktig høyde innstillingen for å rense dem. Hvis du har tregulv, feie dem først for å fjerne støv, og deretter bruke gulv renere med en myk mopp. For vinyl eller linoleum på gulv, feie først og deretter tørke med din favoritt renere. Tillate flater tørke før du fortsetter.

•  Vacuum møbler. Smuler kan enkelt jobbe seg inn i sprekker på stoler og sofaer, og hvis du har kjæledyr i hjemmet, er sjansen stor for at du kan ha dyrehår på møbler. Bruke slange vedlegg på vakuum, gå over dine møbler for å plukke dette rusk opp.

•  Hang gardinene tilbake opp. På denne tiden, bør gardinene være klar til å ta ut av vaskemaskinen hvis du vasket dem. Tørking noen gardin stoffer som bomull, anbefales ikke siden de kan krympe. Hvis gardiner har energisparing backing, er tørking anbefales ikke heller. De kan ganske enkelt henges opp og tillatt å lufttørke. Eventuelle rynker fra vasking vil henge ut som gardinene tørke.