Hovudside

Hvordan installerer jeg Monier Roofing?

by Walther

Hvordan installerer jeg Monier Roofing?

Monier gjør leire og betong takstein av eksepsjonell kvalitet, og de har gjort det i noen tid. Disse brikkene er blant de mest hardføre, lengste holdbare taktekking materialer laget. De har sin egen installasjonsprosessen, og når det gjøres riktig, disse takene vare i mange år. Flisene er installert etter at taket terrassebord og asfalt limet har blitt satt ned og blinkende har blitt installert rundt alle utstikkere som lufterør og komfyr vents.

Bruksanvisning


•  Legg ut taket delen horisontalt. Bruk en kritt boks og linje til kritt horisontale linjer over den første hoveddelen av taket. Start kø på én flis lengde fra takfot minus flisen henget du personlig ønsker. Overheng kan variere fra ¾ tomme til 2 inches, avhengig av flistypen som brukes og hva som ser best ut.

•  Fortsett å kritt av de horisontale linjene for hele delen av taket du starter på. Mål, plan og legg ut dine linjer, slik at du har minst en 2-tommers hodet runde på toppen, hvis flisen design vil tillate det. Legg hodet lap som trengs for å gjøre opp like kurs av flis, avhengig av hvor rett og firkantet taket delen er.

•  Velg hvilken vertikal layout design ser best ut og har plass til den type stil. Du kan enten velge å rave flisene, hvis din flis er en flat eller lav profil flis; eller, kan du installere dem flush eller straight til hverandre, hvis du har en høyere, buet flis.

•  Chalk vertikale linjer på 1½ flis bredde pluss 1 til 2 inches fra start gavl å legge rake flis. Starte de vertikale linjene på 1½ flis bredde bare, hvis du legger flush eller straight flis. Legge ut og kritt noen ekstra linjer og justere etter behov for å gjøre opp distanse og å holde på linje.

•  Installer ditt valg av fascia nedleggelse, enten et tre, metall eller gummi styret til å forhøye takfot vinkel slik det er i tråd med flisene. Gjennomgå tegningene som fulgte med din bestemt stil av flis å bestemme hvilken du foretrekker. Spiker det i 1 ½ til 2 inches over den faktiske dekk vinkel. Installere metall blinkende eller skrånende stripe, igjen, avhengig av flis og hvordan du skal legge dem.

•  Stable fliser for praktisk henting langs krittlinjene. Bland mørtel og bruke en sparkel å legge en 1 til 2-tommers rad langs linjen din ved takfot kanten. Peke det og glatt det flush langs takfot linje. Installere fliser, satt og bruke festene som er nødvendig for å sikre den til terrassebord. Fortsett på denne måten for hver del av taket.

Tips og advarsler


  • Lapningsområdet er mengden av flis plass du dekke av forrige flis lagt, og det kan bli noe justert med hvert kurs slik at det ikke blir lagt merke til.
  • Ikke prøv en flush gavl ferdig med mindre du har brukt en ettlags, peel-og-stick underlag eller en to-lags, asfalt lim underlag.