Hovudside

Hvordan lage en engelsk Rose Garden i Amerika

by Walther

Hvordan lage en engelsk Rose Garden i Amerika

Ingen ord kan beskrive skjønnheten og synet av en engelsk rose garden i blomst. Med pent dannet senger fordelt jevnt fra hverandre, hver viser et attraktivt utvalg av roser i forskjellige farger og størrelser, rosehager gi endeløse timer med fred, ro og avslapping. Konvertere din bakgård eller hage i din personlige haven hjelp designelementer fra en engelsk rosehage. Med litt kreativitet og masse albue fett, lage en fantastisk engelsk rosehage verdt innsatsen.

Bruksanvisning


•  Inspiser det valgte området til å bestemme formen på rosehagen. Roser trives i seks timer med mer sollys daglig, og i godt drenerende jord med en pH mellom 6,5 og 7,0. Sikre at området oppfyller kravene.

•  Design hagen på papir før grave opp jord for å bestemme plasseringen av senger, gangveier, inngang, trellises, fontene, benker og andre elementer du vil inkludere i hagen. Bestemme antall og former for blomsterbed, holde dem symmetriske og identiske. Avhengig av personlig smak gjør en stor sirkulær blomst seng i midten av hagen med lignende formede senger rundt, eller en tegne en foss eller fiskedam i midten for å tjene som et samlingspunkt, omgitt av symmetriske blomsterbed. Inkluder trasé mellom blomsterbed, en rose arbor eller buegang fylt med roser ved inngangen og eventuelle andre funksjoner du liker.

•  Spread pulverisert kritt over området for å skissere for hver blomst seng. Hold sengene identiske i form og størrelse. Till jorden i hver blomst seng til en dybde på 4 til 6 inches og legge et jevnt lag med torvmose eller kompost.

•  Ta to inches av jord fra området rundt bedene for å danne en bane. Spre ert grus, stein, fliser eller tre over utgravde området for veien.

•  Plant roser i hver blomst seng. Grav et hull så dypt som roten ballen av hver plante, men to ganger så brede. Senk en transplantasjon i et hull, sprer sine røtter i alle retninger. Legg jord for å dekke røttene og tamp ned for å fjerne luftlommer. Gruppe samme fargede blomster i en seng, eller blande forskjellige farger for en levende visning.

•  Edge hver blomst seng med steiner, stein, tre, metall eller andre kanter materiale av ditt valg. Grave en grøft rundt kanten av hver blomst seng, så bredt som materialet valgt, men 1/2 tomme kortere. Stå kanter materialet inn i grøften og fast det med jord. Gjenta prosessen til kant alle sengene.

•  Sett inn en tre gitteret espalier 6 inches ned i bakken, rett bak hver klatrerose variasjon. Strukturen støtter rørene under oppstigningen og forbedrer appell ved vertikal høyde.

•  Installer en rose arbor over rosehagen inngang. Plasser arbor ved siden av inngangen, og plante duftende roser som vokser og fyller området med sin skjønnhet. Plassere benker, hage statuer og fugl bad i løpet av viktige punkter å legge til dybde og drama. Bruk også plantasjeeiere og potter fylt med roser.

Tips og advarsler


  • Plant buksbom eller en annen hekk for å danne en naturlig ramme rundt den engelske rose garden.