Hovudside

Slik feilsøker en Kohler Low-Flow Toalett som ikke vil Flush

by Walther

Slik feilsøker en Kohler Low-Flow Toalett som ikke vil Flush

Føderal lov krever noen toalett selges i USA for å bruke bare 1,6 liter vann når tømmes. En lav-flow toalett syssels forskjellig design eller teknologiske forbedringer for å bruke mindre vann uten å redusere ytelsen. Mange av Kohler-produserte toaletter bruker mindre enn 1,6 liter per flush, inkludert Gabrielle One-Piece Kompakt, Purist Hatbox og San Raphael modeller. Når noe går galt, kan du ta noen enkle feilsøkingstrinn før du ringer en rørlegger.

Bruksanvisning


•  Sørg for at vanntilførselen til toalettet fungerer. Slå på en kran nær toalettet og kjøre kaldt vann i 30 sekunder. Hvis det ikke er avbrudd i vannlinjen, er din vannforsyning fine. Hvis kranen synes å spytte vann eller blir avbrutt av luftlommer, sannsynligvis hadde ditt hjem vannforsyning slått deg av og på. Dette vil avbryte vanntilførselen til toalettet. Skylle toalettet to til tre ganger før de vanlige spylemengde avkastning.

•  Kontroller flush håndtaket. Mange Kohler low-flow toaletter har tradisjonelle kjedebundet håndtak. Disse benytter en gravitasjonsbasert flotasjon system for å bryte forseglingen og starte skylle. Ta av lokket på tanken for å sjekke at koblingen kjeden ikke har falt av håndtaket arm eller bli frikoblet fra flapper. Hvis det har, må du sette på kjetting til armen. I modeller som San Raphael, utløser en trykknapp en pumpe. Fjern tankens lokk og sikre at trykknappen er engasjerende pumpen riktig. Hvis knappen ikke utløser pumpen, skru av strammemutteren på pumpens trigger kontakt for å forlenge armen og gjøre spyling mulig.

•  Kontroller pumpen. Kohler toaletter kan ha én av tw pumpetyper: trykkluft og elektrisk. En trykkluftpumpe som ikke er blitt skylt med jevne mellomrom kan bygges opp luft og funksjonsfeil. Fjerne lokket av tanken og en spyle trigger. Nærheten, vil du se en trykkventil du kan slippe å utvise luft fra pumpen. Elektriske pumper kan lide av den samme luften buildup men sine problemer kan være mer komplisert. Hvis den elektriske pumpen ikke flush, sjekke at stikkontakten slår toalettet fungerer. Trykke på reset-knappen på forsiden av uttaket, hvis du bruker en GFCI uttak. Deretter bruker tråd testere, avgjøre om de elektriske kontaktene i tanken fungerer.