Hovudside

Hvordan du rengjør en Teleskop Pole

by Walther

Hvordan du rengjør en Teleskop Pole

Teleskopstav hindre unødig rekkende og klatring - du bare forlenge pol til lengden som kreves for jobben du gjør. Holder disse polene rene er viktig å holde stangen fungerer ordentlig. Når teleskopstav blir skitne, laget av sot hindrer stangen fra å bli trukket ordentlig. Det tar litt tid å rengjøre disse polene, spesielt hvis du gjør det ofte, og tillater ikke lag av jord for å bygge opp.

Bruksanvisning


•  Ta pole utendørs. Legg ut en plast dråpe klut på bakken eller på et bord. Plasser pol på drop klut og forlenge pol helt.

•  Bland varmt vann og flytende oppvaskmiddel i en bøtte. Du bør bruke en ss. vaskemiddel for hver 1 liter vann. Flytende oppvaskmiddel er trygt for plast og metaller som teleskopstav er vanligvis laget av.

•  Fukt en ren svamp i renseløsningen og skrubbe stangen fra den ene ende til den andre. Mens stangen er fortsatt såpe, skrubbe hvert ledd (der en teleskop område møter andre) med en nylon kratt pensel for å fjerne skitt i disse områdene. Hvis dette er en liten stang, bruk en tannbørste.

•  Skyll pol godt ved å spraye den med en hageslange. Tørk stangen med et tørt håndkle og la det til slutt lufttørking.

Tips og advarsler


  • Hvis noen områder av stangen er ekstra fettete eller skitten, tilsett litt oppvaskmiddel direkte til skitne området før skrubbing.
  • Howtocleanthings.com advarer mot å bruke skuremidler på plast, og å bruke bare myke svamper og nylon børster (aldri stålull) når rengjøring plast polene.