Hovudside

Hvordan lage aluminium Sash Windows Slide

by Walther

Hvordan lage aluminium Sash Windows Slide

Skyvevinduer består av to glassruter arrangert vertikalt. Noen sash vindu design har en bevegelig panelet, mens begge rutene av andre motiver er bevegelig. Tradisjonelt, skyvevinduer omtalt trerammer, men moderne design i stedet bruke aluminium for sin holdbarhet og motstand mot hevelse i vått vær. Over tid, vindus traktater tendens til å hope seg opp smuss og skitt som kan føre til vinduene for å holde seg. En dårlig maleri jobb kan også hindre vinduene sklir hvis malingen har tørket over sømmene. Heldigvis gjenopprette skyvefunksjon av skyvevinduer er vanligvis en grei jobb.

Bruksanvisning


•  Skjær gjennom noen maling som har tørket mellom åpningsrammene og vinduet stopper med en maling glidelås. Vær forsiktig når du sporer kanten av sashes ikke utilsiktet chip maling på stopp og ramme. Noen ganger, vil den horisontale sømmen mellom de fremre og bakre sashes også forsegles med maling. Resultat denne sømmen med maling glidelås om nødvendig.

•  Plasser en trekloss mot vindusrammen og trykk blokken forsiktig med en hammer til du kan åpne vinduet. Bruk blokken langs hele lengden av begge vindusrammer. Treklossen er nødvendig for å hindre skade på myk aluminium.

•  Skrubb vinduet spor med en myk børste, for eksempel en tannbørste, for å fjerne skitt og rusk.

•  Støvsug spor med en hånd vakuum og tørk sporene ned med en fuktig klut, deretter tillate traktene tørke.

•  Påfør et strøk med oljebasert smøremiddel på hele lengden av vinduet spor. Ikke bruk bivoks eller parafinvoks her, som disse produktene er bedre egnet for tre snarere enn aluminium vindusrammer.