Hovudside

Rubbing Alcohol Rengjøring tips

by Walther

Rubbing Alcohol Rengjøring tips

Rubbing alkohol er et navn som vanligvis brukes til isopropylalkohol. Dette er lett å finne og billig produkt har en rekke egenskaper som gjør den en nyttig rengjøringsmiddel. Den har antiseptiske egenskaper som gjør at det å drepe bakterier. Det kan også fjerne oljer og grus fra harde overflater. Her er noen rubbing alkohol rengjøring tips for vanlig bruk husholdning.

Rengjøring Chrome og stål


Du kan bruke rubbing alkohol full styrke for å rense en rekke av rustfritt stål og krom husholdningsartikler og inventar. Gnisten vil vanligvis gå tilbake til manikyr verktøy som negl clippers og sakser etter at du suge dem i en beholder fylt med isopropanol. De vil bli desinfisert, også. Tilsvarende når du fukte en myk klut med isopropanol og tørk baderomsinnredning, vann og såpe flekker vil ofte forsvinne uten skylling. Den samme teknikken gjelder rustfritt stål kjøkkenvasker for å fjerne vann flekker og gjør vasken glans.

Rengjøring Glass og Speil


Speil og glassflater vil ofte ta på seg en kjedelig disig utseende som vanlig rengjøring ikke fjerne. Det kan være fordi bad speil tendens til å være i tåke sonen når hårspray er i bruk. Av seg selv, kan rubbing alkohol brukes på en myk klut til å tørke speilede overflater. Det kan oppløse klissete hårspray og løft dis unna.

Et vindu renere kan også gjøres ved hjelp av isopropanol. Til en liter vann, tilsett 1/2 ts flytende oppvaskmiddel, 1/2 ts oppvaskmaskin skyllemiddel, og en og 1/2 ss rubbing alkohol. Svamp eller spray på vinduet. Nal og tørk av med et papirhåndkle eller sammenkrøllet avispapir.

Rengjøring Electronics


Tørk telefoner, fjernkontroller og dataskjermer og tastaturer med en ren, myk alkohol-fuktet klut. Eller bruk en folie-konvolutt-pakket, anti-tåke, anti-statisk, pre-fuktet alkohol-gjennomvåt vev. Fet støv kommer ut på klut eller vev og etterlater overflater av dine elektroniske enheter ren og renset.

Rengjøring Window Blinds


Rubbing alkohol gjør rengjøringen persienner overraskende lett. Ett tips er å pakke inn en pusseklut rundt en relativt flat hånd verktøy som for eksempel en lang kjøkken slikkepott og sikre klut. En gummibånd fungerer godt. Mette klut med isopropanol og rengjør metall eller hard plast persienner ett spjeldet om gangen.

Rengjøring Tile


Glassert takstein kommer ren og vises polert etter å ha blitt behandlet med isopropanol. Bare hell alkohol på flisen og tørk av med en tørr absorberende klut. Siden rubbing alkohol har en lukt, sørg for å ha tilstrekkelig ventilasjon når du bruker alkohol for rengjøringsformål.