Hovudside

Hvordan legge til Reflective Mylar til Windows for å holde varmen i rommet

by Walther

Hvordan legge til Reflective Mylar til Windows for å holde varmen i rommet

Det virker som elektrisitet og gass regninger er alltid stigende og det er ikke rart - lyset vi trenger kommer på en tung kostnad. Bright vinter lys kan se varmt, men du taper penger når varmen glipper ut vindusrutene og i kulden. En reflekterende Mylar ark montert over hver glassrute kan bidra til å holde varmen i rommet ditt der det hører hjemme. Reflekterende Mylar vil gjøre vinduene mer som speil og sprette varmen tilbake fra vinduet, mens du legger et lag av isolasjon.

Bruksanvisning


•  Mål vindusruten med målebånd. Skjær et stykke papp ved hjelp av dimensjoner av panelet. Det kan fungere som en sjablong for dine Mylar ark.

•  Legg mylar ark over papp. Skjære den ut i form av papp.

•  Plasser ett stykke dobbeltsidig tape på toppen av ruten og trykk den godt ned. Anvende et annet stykke til høyre side, en annen til venstre side og en til bunnen.

•  Plasser den nederste venstre hjørne av Mylar du skjære mot nedre venstre hjørne av glasset, holder resten av mylar bort fra båndet. Speilet side av mylar skal være mot deg. Trykk hardt på mylar å feste den til tape over den nederst i vinduet.

•  fingrene løpe opp Mylar, over båndet på hver side av vinduet. Holde den stram så det dekker hele overflaten. Trykk for å feste den til båndet øverst i vinduet. Fortsett slik til hver rute har Mylar over det.

Tips og advarsler


  • Hvis du har problemer med å finne Mylar belegg, er krise tepper vanligvis laget av reflekterende Mylar. Finne dem på hvilken som helst butikk som lagerfører camping forsyninger.