Hovudside

Hvordan bli kvitt Beetle Bugs

by Walther

Hvordan bli kvitt Beetle Bugs

Beetle bugs er en av de mest tallrike artene på planeten med mer enn 350.000 identifiserte arter som utgjør om lag 40 prosent av alle kjente insekter. Gitt deres popularitet, er det ganske sannsynlig at både huset og hagen din er hjemmet til biller. Noen arter av biller kan forårsake skade på planter og er plagsomme i hjemmet. Du kan bli kvitt biller enkelt. Men hvis du har et stort angrep, du mange trenger profesjonell hjelp.

Bruksanvisning


•  Identifiser billeart som finnes i hagen din. Fordi ikke alle biller er skadelig, sikre at du ikke drepe biller, som marihøner, som er å fremme helsen til plantene dine. Nettsteder som insectidentification.org gi bilder og beskrivelser av vanlige nordamerikanske biller.

•  Spray plantene billene finner attraktive med over-the-counter kjemisk eller organisk insektmidler. Avhengig av typen av bille, kan det være nødvendig å sprøyte plantene flere ganger i uken i løpet av flere uker.

•  Sett billefeller i hagen din eller hjemme for å tiltrekke seg biller. Beetle feller kan finnes i de fleste hjem forbedring og hage forsyne butikkene. En bille felle har fordelen av å minimere og inneholder kjemisk eksponering i ditt hjem eller hage. Tomme billefeller hver dag fordi bille skrotter kan avgi en ubehagelig lukt, avhengig av billearter.

•  Skrubbing overflater med blekemiddel er en annen løsning for å bille utryddelse. Noen billearter er tiltrukket av vanlige former og mildews. Ved grundig rengjøring områder der billene funnet, kan du eliminere de sporer som tiltrekker biller og hindre fremtidige billeangrep.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke klarer å bli kvitt biller via gjør-det-selv-løsninger, er kommersiell insekt utryddelse et alternativ. Husk at profesjonelle felle er dyre. Derfor forsøker å drepe biller selv er den billigste og generelt mest effektive måten å bli kvitt bille bugs.