Hovudside

Feilsøking Garage Door Problemer

by Walther

Feilsøking Garage Door Problemer

Hvis du har en garasjeport som ikke fungerer, er det viktig å finne ut hvorfor. Utføre noen enkle feilsøkingstrinn kan isolere problemet og hjelpe deg med å forklare problemet til en reparasjon person hvis nødvendig. Hvis problemet er lett løses, kan feilsøking du spare penger på en kostbar hjem reparasjon også. Hvis du har en garasje døråpner, er det viktig å bruke sikkerhetsreglene på samme måte som du ville gjort med alle elektriske apparater i hjemmet ditt.

Bruksanvisning


•  Sjekk sporet. Hvis garasjeporten ikke er åpning og lukking eller ikke normalt, først sjekke spor fra døren helt opp. Hvis kantene på sporet har blitt bøyd eller er skjeve, ganske enkelt å rette dem ut med noen få milde kraner av en hammer skal løse problemet. Rusk kan også sette seg fast i sporet og hindre dørens jevn drift. Fjern eventuelle blader, søppel eller deigete i skitt fra sporet med fingrene eller en skrutrekker hvis tettpakket.

•  Sjekk at hjulene beveger seg fritt og ikke er fast på grunn av rusk og skitt. Rengjør hjulet området ved å fjerne rusk; Tørk området med en svamp og rengjøringsmiddel. Du kan bruke litt glidemiddel hvis hjulet er klebrig.

•  Kontroller batteriene til fjernkontrollen; noen ganger den åpenbare løsningen er oversett. Hvis garasjeporten ikke er åpning og lukking, og du har en elektrisk døråpner installert, sjekk batteriene i fjernkontrollen. Du må kanskje bytte dem ut.

•  Sjekk strømforsyningen. De fleste elektrisk garasjeportåpnere operere på strøm fra en ledning koblet til en stikkontakt. Sjekk først at ledningen er sikker i uttaket og deretter sjekke overbelastningsbryter for å sikre at ingen breakers har blitt utløst. Hvis andre elektriske enheter i garasjen - for eksempel en lyspære - fungerer eller andre utsalgssteder er levende, prøv å koble noe annet i uttaket for å sørge for at det får strøm også. Sjekk ledningen for frynser, tygge eller andre skader, som kan forårsake strømbrudd.

•  Kontroller at de infrarøde sensorene fungerer. Hvis de infrarøde sensorer er feil, kan sensor lys blinker eller inaktive. Mulige årsaker kan være en blokkert sti mellom sensorene, skitne sensor øyne, løse ledninger eller bare dårlige sensorer. I dette tilfellet, vil fjern ikke arbeide for å lukke garasjeporten, og du vil bare være i stand til å betjene den ved hjelp av veggen knappen eller konsoll. Sørg for at øynene på sensorene er rene og rettet mot hverandre. Trekke ut åpneren og plugge den inn igjen kan nullstille sensorene. Hvis ingenting fungerer, kan det hende du trenger å bytte ut sensorer.

•  Sjekk for shorts i ledninger eller sender (ekstern). Hvis garasjen døren åpner og lukker av seg selv, må du isolere hvor kort er. Ta ut batteriene i fjernkontrollen og betjene garasjeporten manuelt ved hjelp av vegg-knappen. Hvis problemet vedvarer eller er uregelmessig, kan det være en kortslutning i knappen ledninger eller vegg. Hvis du tar ut batteriene løser problemet, var problemet med senderen. Du må kjøpe en erstatning fra garasjeporten produsentens hjemmeside eller servicesenter.

Tips og advarsler


  • Husk å bruke hansker når du fjerner rusk.