Hovudside

Ideer for Ditt Spa Deck

by Walther

Mange huseiere ser etter nye måter å tilføre verdi og glede til sine tilbake yards og terrasser. Noen mennesker tror et spa dekk er veien å gå fordi en badestamp kan også legge til muskel lettelse og avslapning. En nøkkel til å lykkes designe et spa dekk er å etablere en klar plan og mål. Mange typer spa dekk er tilgjengelig; den perfekte en vil innlemme ditt hjem landskapsarbeid og bygningsdesign.

Classic


En klassisk tre spa passer fint inn i en design som inkluderer en naturlig tre dekk og huset ytterkledning. Disse spas kan være innfelt, delvis montert eller stå alene på dekk. Noen kommer i den tradisjonelle runde formen; andre er firkantet eller rektangulære.

Oasis


Noen mennesker ønsker sine spa dekk for å skape følelsen av en oase paradis. De kan oppnå denne typen miljø ved å legge til funksjoner som inkluderer grønne regnskogplanter, bambus ytterkledning på gjerder, tiki fakler og misting systemer. Høy budsjett spa dekk design ofte inkluderer en stein eller rock spa og fossefall.

Garden Spa


Noen gartnere innlemme dufter og visninger av sine blomsterhager i spa dekk design. Disse spas har vanligvis et lysthus toppen; mange mennesker legger klatring vinstokker som eføy til strukturen. Noen ganger planters med blomstrende planter er lagt til sidene av spa også. En viktig komponent av denne type konstruksjon er en rekke forskjellige typer blomster på og rundt dekket.

Backyard Living Room


Noen forseggjort spa dekk design skaper en utendørs stue, komplett med utendørs sofaer og sittegrupper. Disse typer utendørs rom kan være dekket eller udekket, og inkluderer en markise. Dekk kan være laget av betong, stein eller tre. Noen mennesker legger chimineas, eller utendørs ildsteder, for å fullføre utseendet.

Vista


Når du legger til et spa dekk til et hjem som har utsikt over et vakkert naturområde, for eksempel et hav, fjell, innsjø eller byens silhuett, noen ganger mindre er mer. Mange huseiere plassere spa slik at den tilbyr det beste utsiktspunkt fra dekk. Noen mennesker bygge forskjellige dekk nivåer for å dra nytte av naturen; spa er på ett plan, utemøbler på en annen.

Outdoor Entertainment


Mange folk som planlegger å bruke sine spas daglig vil hjemmets bekvemmeligheter inkludert på en kortstokk. Disse kan inkludere en innebygd TV og spesialbygde eller frittstående grill.