Hovudside

Hvordan Reparer Tilt i persienner

by Walther

Hvordan Reparer Tilt i persienner

Persienner er et logisk valg i boliger, fordi de er enkle å bruke og kan være effektiv i å blokkere ut lys. På grunn av måten persienner er konstruert, kan det vippe tryllestaven ofte bli utslitt i vippe lamellene på persiennene. Det er mulig å fikse staven selv, og det tar bare noen få grunnleggende materialer. Følg disse enkle instruksjonene for å reparere tilt vil ha i horisontale persienner som bruker en stige og slat system.

Bruksanvisning


•  Sjekk om tilt stang er koblet fra vippemekanismen i toppkassen. Fjern blinds fra vinduet. Pop endestykkene utenfor toppkassen med en flat skrutrekker. Finn den lange metallstang i toppkassen, og den mekanismen som er koblet til ledningene. Skyve vippetangen tilbake i mekanismen huset. Sett endestykkene tilbake på. Plasser blinds tilbake over vinduet.

•  Prøv en annen metode for å fikse blinds hvis instruksjonene over ikke fungerte. Vri blind vippestav mot klokken hvis blinds ikke vil vippe og er stengt i nedre posisjon. Samtidig trekker på baksiden streng av stigene som holder lamellene.

•  Vri wand tilt i en posisjon med urviseren samtidig du trekker på baksiden streng av stigene hvis blinds er stengt i en oppadgående vinkel.

•  Sett på tryllestaven tilt hvis blinds fortsatt ikke vil vippe etter å ha prøvd disse metodene. Fjern metallstykke eller slutten stiver ut av hodet skinnen på samme side som tilt wand.

•  Ta ut den C-klemme som er koblet til metallstang. Trekk vippetangen fra tryllestaven tilter. Bruk en flat skrutrekker til å lirke åpne hodet jernbane til å ta ut staven. Grip tryllestaven tilter med nebbtang og trekk den ut. Skubbe wand tilter tilbake i sporene, og det skal klikke på plass. Sett stang, C-klemmer og slutt avstivere tilbake på plass.

•  Hang blinds tilbake på veggen. Bruk vippetryllestaven for å sørge for at utstyret fungerer.

Tips og advarsler


  • Konsultere blind produsenten for å sikre at du får riktig tilt stav for blinde hvis den må byttes ut.