Hovudside

DIY Dusj Kraner

by Walther

DIY Dusj Kraner

Dusjkraner kommer i en rekke størrelser og stiler, men de fleste i dag kan installeres selv. Reparere en dusjbatteri krever litt dyktighet, bare muligheten til å utøve en skiftenøkkel og skrutrekker. Når dusj lekkasjer, eller du ønsker å erstatte håndtaket og trim, kan du få det gjort på mindre enn en time. Du vil bli overrasket over hvor langt en DIY reparasjon kan gå mot å forbedre utseendet på badet ditt.

Bruksanvisning


•  Steng av vannet til dusj ved å lukke hjemmet hoved vannledninger. Ventilen for å stenge vannet linje er vanligvis plassert i nærheten av din varmtvannsbereder.

•  Ta av håndtaket til din dusjbatteri ved å finne håndtaket monteringsskrue. Dette er langs bunnen av håndtaket, eller under et lokk på toppen av håndtaket, i de fleste runde stil håndtak. Ta av lokket og skru skruen med en umbrakonøkkel eller en stjerneskrutrekker. Skyv håndtaket tilbake for å fjerne den. Erstatte håndtaket med en ny og stram denne håndtakets festeskruen for å feste.

•  Ta av panser eller kuppel cap, en rund, sylinderformet mutter under håndtaket ved å vri den mot klokken med et par store tang for å begynne å fikse en lekkasje eller skifte ut patronen. Deretter skrus festemutteren under denne delen med en rørlegger er nøkkel eller tang, avhengig av hva som fungerer bedre.

•  Fjern trim ved å skru begge skruene med en skrutrekker og skyve det tilbake av dusjvegg. Erstatte denne med en ny trim stykke og stram begge skruene.

•  Skyv patronen ut av kranen kroppen ved å trekke den rett tilbake. Bytt ut patronen med en ny en, eller rengjøre den gamle kassetten ved å kjøre den under rent vann, og erstatte det. Tråd festemutteren tilbake på kranen kroppen og skru den på nytt. Deretter erstatte panseret eller kuppel cap og stram denne delen.

•  Installer håndtaket og stram festeskruen for å feste håndtaket.