Hovudside

Hvordan Color Hvit Grout til Match Gammel Grout

by Walther

Fuger er et byggemateriale som brukes for tetting av mellomrommene mellom flisene. Slipes fugemasse er en form for mørtel som inneholder Portland-sement, sand og andre additiver som gir en porøs overflate etter at den er tørket. Dette betyr at du kan justere sin endelige utseende hvis du er misfornøyd, selv om ekstra skritt kan være nødvendig for å unngå utilsiktet farging. Forblandet eller nonsanded, blir mørtelen består av lateksbaserte blandinger som gir et meget jevnt resultat, fordi de er mindre porøs enn slipt fugemasser, og som ikke inneholder sement.

Bruksanvisning


Hvordan Color Hvit Grout til Match Gammel Grout


•  Still dine fliser ved hjelp av metoden best egnet for ditt prosjekt og la mørtel eller lim sett. Det er mulig å bruke farget fugemasse for hjem eller kunstprosjekter, så lenge du bruker den riktig form av fugemasse for hver. Det anbefales ikke at ferdigblandet mørtel bør brukes for små leddene i henhold til 1/16 av en tomme og ikke brukes i gulv prosjekter. Hvis du bruker en porøs utette flis som terrakotta, er det en god idé å forsegle flisen før du bruker fugemasse med en pre-sealer eller top coat for å hindre at fugemasse fra å bli absorbert av flis.

•  Tilsett en liten mengde vann og blande det inn i mørtelen. Legg til og bland til du har en konsistens som en tykk kake batter som vil holde seg til verktøyet ditt. Vekslende som dette vil sikre at du ikke legger for mye vann og at mørtelen vil sette ordentlig.

•  Legg fugemasse farge i små trinn til den foretrukne farge er oppnådd. Husk at fargen kan lysne en nyanse eller to når fuktigheten har forlatt fugemasse og er tørr. Hvis du er missfarging ferdigblandet mørtel huske på at det er vanskeligere å endre farge når den har satt, test før du legger den til det endelige prosjektet.

•  Spre fugemasse linjene med fugemasse ved hjelp av verktøyet jevnt og skyv inn i leddene på en diagonal vinkel for å unngå å fjerne fugemasse fra leddene. Gjøre en mer pass for å sikre at alle hullene er fylt.

•  Fukt svampen og tørk bort overflødig fugemasse fra fliser. Vær veldig forsiktig med å bære for mye vann i svamp eller det kan lekke inn i fugemasse forårsaker den til å sprekke når det er tørt. Skyll og vri opp svampen godt innimellom for å fjerne overflødig fugemasse.

•  Shape fugemasse linjene ved å passere over skjøtene med den rene svampen gjør at mørtelen er litt lavere enn flis. Rengjøre området en gang til med begge sider av en ren svamp fjerne overflødig fugemasse som kan stå. La din flis området tørke i noen dager for å sørge for at det stivner skikkelig.

•  Kontroller fugemasse farge når den har tørket i tilfelle justeringer må gjøres. Du kan utdype fargen ved å børste en lys mengde akrylmaling langs fugemasse linjene som vil bli absorbert inn i fugemasse.

•  Tett fugemasse ved å gå over fugene med en fugemasse sealer spesifikt for formålet med prosjektet. Dette vil hindre fremtidige flekker og fargeendring.

Tips og advarsler


  • Det kan være en god idé å sette opp en testprøve ved hjelp av ekstra fliser til å gå gjennom prosessen, i tilfelle uventede justeringer er nødvendig for det endelige prosjektet.
  • Vær nøye på hvor mye vann kommer i kontakt med fuger som det vil absorbere vann og kan føre til sprekkdannelser.