Hovudside

Hvordan Lay Behandler Straight

by Walther

Hvordan Lay Behandler Straight

Opprette en uteplass eller gangvei å forskjønne landskapet kan være svært kostbart hvis du velger å bruke en profesjonell landscaper. Men hvis du velger å gjøre det på egen hånd, kan du spare penger siden du bare trenger å betale for materialene. Den største bekymringen at folk flest har med å gjøre et prosjekt som dette av seg selv er kvalitet. Med liten eller ingen erfaring, må man sørge for å sikre at pavers er lagt rett for den mest profesjonelt utseende.

Bruksanvisning


•  Velg ditt mønster og utleggere nøye. Et enkelt mønster med firkantede eller rektangulære pavers vil være mye lettere å legge enn et mer komplisert mønster som består av utleggere som er forskjellige former. Måle ditt område nøye kan hjelpe deg å avgjøre om et enklere mønster eller en mer komplisert en vil være mest hensiktsmessig. Jo mindre område, jo lettere vil det være å bruke et mer komplisert mønster som det er mindre mulighet til å gjøre en feil.

•  Begynn å legge dine utleggere i et hjørne. Siden du vil ha to rette sider for å veilede deg, som starter i et hjørne som måler 90 grader vil bidra til å sikre at du får den rett start mulig. Arbeide langs merkede kantene av området du rydder vil også bidra til å oppnå en rett start.

•  Lay strenger eller kritt linjer for å opprettholde rette linjer. Antall strenger langs bakken eller snapping kritt linjer med spesiell kritt strengen vil fungere som en guide for deg som du fortsetter å legge pavers. Måle avstanden mellom strengene og kritt linjer vil bidra til å sikre at de er plassert på ensartede avstander for den mest profesjonelt utseende.

•  Sjekk pavers jevne mellomrom. Når du har lagt et område på pavers, er det alltid nyttig å sjekker justeringen av pavers ved hjelp av en streng. Sjekker med jevne mellomrom vil hjelpe deg å unngå å måtte gjøre om store deler av prosjektet bør du gjør en feil tidlig. En 2 x 4 bord kan også brukes til å sjekke retthet av pavers.

•  Cut utleggere som ikke passer. Snarere enn å snu pavers slik at de passer inn i plass igjen helt til kanten eller rundt en hage eller et annet objekt, er det best å kutte utlegger å passe den plassen. Gjør du det vil skape et profesjonelt utseende, heller enn å se ut som du gjorde det selv. Dette vil også holde pavers justert riktig for å holde rette linjer gjennom.