Hovudside

Gjør det selv Taktekking Replacement

by Walther

Gjør det selv Taktekking Replacement

Taktekking erstatning er en av de mest kostbare reparasjoner alle hus må gjøre. Kostnaden er først og fremst i arbeidsmarkedet i de fleste tilfeller. Standard sammensetning helvetesild er ikke teknisk vanskelig å installere og gjøre det selv vil spare deg alle de lønnskostnadene et nytt tak. Som med alle byggeprosjekt, bør sikkerheten være din første bekymring. Hvis du aldri har installert et tak og har en multi-etasjes hus, bør du vurdere å ansette fagfolk til å gjøre jobben for deg. For mindre enkelt artikkel boliger, taklinger jobben selv er svært praktisk for de fleste huseiere.

Bruksanvisning


•  Plasser tarps rundt huset mot bunnen av veggen for å fange helvetesild, spiker og annet rusk. Skrape helvetesild og takpapp løs med en stor flat spade, fra den nederste kanten. Trekk negler etterlatt med en klo hammer som du går. Tillat helvetesild til å gli av taket inn i presenninger på bunnen av veggene. Skrap ned til kryssfiner terrassebord.

•  Cut takkant blinkende å passe kanten av taket ditt med tinn klipp. Spikre den til kanten av terrassebord med 1-tommers taktekking spiker og en hammer. Bruk en spiker hver 10 inches. Installere den blinkende langs hele kanten, overlapp det i sømmene for tilstrekkelig dekning.

•  Rull takpapp på i horisontale rader, som starter langs den nederste kanten. Skjær hver brikke til å passe på kanten av taket med et verktøy kniv. Nail filten på plass med 1-tommers taktekking negler, med plastbrikker. Bruk en spiker hver 12 inches.

•  Overlapping radene når du beveger deg opp på taket, med hver øvre rad overlappende den nedenfor det med 3 til 4 inches. Fortsett å legge filt til toppen. Fold den siste raden over topp og spikre den ledende kanten nedover til den motsatte side av taket. Gjør det samme med det motsatte ansiktet av taket, overlapp den siste raden på toppen, brette den over på den første ansikt og spikre sin ledende kant.

•  Juster en singel som starter i det venstre hjørnet av den nederste kanten av taket. Spiker det på plass med seks 1-tommers spiker, jevnt fordelt over svart tjære linje for å sikre neglene vil være skjult. Legg helvetesild, hver skallet opp til den siste singel og deretter langs kanten, spikre hver på samme måte til enden av taket. Bruk et verktøy kniv til å kutte en singel, slik at det passer fra den siste hele stykket til slutten av taket.

•  Start neste rad med off-kutt stykke fra siste singel du installert på første rad å rave fanene og sømmer mellom helvetesild fra rad til rad. Nail hver singel på samme måte. Fortsett å legge til rader med helvetesild til toppen. Brett den siste raden over og spikre sin ledende kant som du gjorde med filten.

•  Gjenta overlapping prosedyren på den motsatte side av taket, som arbeider opp til toppen. Skjær enkeltfaner fra helvetesild og plassere dem, foldet over toppen av taket. Starter på utsiden endene av taket, spikre forkant av hver singel, på begge sider av taket. Overlappe neste singel å dekke negler og tjære stripe. Arbeide i fra begge ender, som passer til en enkelt grus over sømmen, hvor de to rekker av helvetesild møtes i sentrum. Spikre dette siste singel i alle fire hjørner.

•  Brett opp tarps med helvetesild inne og pakke dem i en lastebil for deponering på lokalt dump.