Hovudside

Hvordan Sett Seal på Double Pane Windows

by Walther

Hvordan Sett Seal på Double Pane Windows

Forseglingen av en dobbeltglassvindu er en kritisk del av enhetens funksjon. Utformingen av denne spesielle type av vinduet er meget individuelt ved at den består av to glassplater adskilt av mindre enn en tomme plass. Separasjonen skaper et støvsugd plass som isolerer vinduet mot støy, kondens og utetemperaturer. De to glassplater er satt i en enkel, felles ramme som krever et segl holde vinduet lufttett.

Bruksanvisning


•  Løsne eksisterende forseglingen rundt rammen for å frigjøre den fra sømmene. Bruk et verktøy kniv til å gjøre et kutt eller to i fugemasse.

2 separate forseglingen fra kantene av rammen ved hjelp av en sparkel om nødvendig. Skrelle noen vanskelige fragmenter med nebbtang til sømmene er nakne.

•  Inspiser det utsatte området for eventuelle løse rusk eller synlig skitt. Tørk de berørte områdene med en fuktig klut for å sikre en jevn overflate for ny forsegling.

•  Bruk verktøyet kniv til å skjære av tuppen på en patron av silikon caulk. La det være en åpning i munnstykket ca. 1/4-tommers tykt, standard størrelse for en perle av kittet.

•  Legg kassetten av silikon inn i en fugepistol, og dispensere en perle i en felles som du fjernet den gamle fugemasse. Hold fingeren på avtrekkeren, og trekke tuppen av pistolen langs kanten av rammen for å forsegle den.

•  Gjenta samme prosedyre for hver søm av dobbel rute vinduskarmen. Glide en håndverket pinne over program å jevne det for et penere segl. La silikon tørke i en 24-timers periode.