Hovudside

Slik installerer Motorisert Window Shades

by Walther

Motoriserte persienner kan heve eller senke med bare et trykk på en knapp, noe som gjør dem enkle å bruke. Mange mennesker har en tendens til å unngå disse type nyanser, men fordi de tror theyâ € ™ re for vanskelig å installere. Mens det kan virke vanskelig å tro, ita € ™ s faktisk ganske lett å installere motoriserte persienner i ditt hjem. Alt du trenger er instruksjonene som følger med nyanser, en elektrisk skrutrekker eller drill og et målebånd.

Bruksanvisning


•  Bruk målebånd for å måle avstanden mellom hullene på baksiden av persienner. Selv om de nyanser kan være en bestemt størrelse, er avstanden mellom hullene ofte mye mindre. Skriv ned målingene i et lett tilgjengelig sted.

•  Mark målingene på veggen slik at du kan se nøyaktig hvor hullene skal bores. Du kan gjøre dette med en blyant, eller gå videre og bore et lite hull i veggen slik at du kan se hvor du skal bore dypere senere.

•  Bor et lite hull i veggen der dine skruer må gå. Skru boltene inn i veggen der du merket dine hull. Disse boltene komme med dine motoriserte persienner.

•  Heng persienner på plass på toppen av boltene i henhold til instruksjonene som fulgte med nyanser. Du bør dobbeltsjekke nyanser når theyâ € ™ re hang med et nivå for å sørge for at de? € ™ re selv.

•  Installer batteriene i fjernkontrollen og dine motoriserte persienner vil være klar til å jobbe. Så lenge du hang skyggen jevnt, vil de vare i mange år fremover.

Tips og advarsler


  • Hold bolter og skruer som følger med emballasje i sin opprinnelige plastpose. Dette holder deg organisert og hindrer deg fra å miste noen av de små bitene.