Hovudside

Slik fjerner en Kwikset Lock Tumbler

by Walther

Hvis du ønsker å taste de Kwikset dørlåser i hjemmet eller på kontoret, kan du gjøre jobben i ca 30 minutter selv og spare tid og penger på å ha en låsesmed gjøre jobben. Fjerne Kwikset lås vannglass for å erstatte den opprinnelige låsen kan gjøres med bare noen få verktøy og litt tålmodighet. Den Kwikset låsemekanisme inkluderer en fjær og låseklips som holder delene sammen. Fjerne disse delene selv vil gi deg tilgang til låsen vannglass.

Bruksanvisning


•  Åpne døren og ta ut skruene på innsiden av døren låsen med en skrutrekker. Fjern låsene fra begge sider av døren.

•  Sett i døren klinke til side og finne tappen på baksiden av ytterdør sylinder. For innvendige dører, vil ytterdør klinke være den utenfor rommet.

•  Trykk på fanen på med en flat skrutrekker til de to sidene på linje med halvrunde stammen innenfor døren låsen. Skyv en sylinder flytting verktøyet innenfor døren låsen og vri spindelen til linje fanen opp nederst med monterings ermer.

•  Lirk opp holderen klippet på innsiden av døren låsen med en flat skrutrekker inntil spindel utgivelser, og trykk ned på fjærklemmen med sylinderen fjerning verktøy for å fjerne sylinderen.

•  Skyv låsen vannglass ut av døren låsen med sylinderen flytting verktøyet ved å plassere den gaffelformede enden av verktøyet inn i låsen mellom sylinder plugg og plugg holderen. Skyv holderen bort fra pluggen med verktøyet og fjerne låsen vannglass fra døren låsen.