Hovudside

Bougainvillea Repotting

by Walther

Bougainvillea Repotting

Repotting en stor torne bougainvillea er en vanskelig, men til tider nødvendig, oppgave. Som plantene vokser og utvikler seg, vokser de sine containere. Bougainvillea er en frost anbud tropisk treaktig vintre. Pot det opp i patio containere og holde den utendørs i sommer eller året i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 10 og 11.

Potte Bougainvillea


Bougainvillea varianter inkluderer buskete busker, klatre vinranker og etterfølgende varianter. Følgende bougainvillea er godt egnet for 10- til 12-tommers hengende kurver mens buskete busker vokser godt i 5- til 10-gallon patio planters. Du kan trene klatring varianter å skalere en espalier festet til planter eller beskjære dem å forbli busk størrelse. Hold beholderne på et sted som får full sol for beste blomstring. I kaldt klima, bringe bougainvillea innendørs eller sette dem i et drivhus før temperaturen faller under 40 grader F.

Potter og Potting Medium


Bougainvillea planter blomst best når litt tørket ut og rot-bundet. Plant bougainvillea i uglasert leire potter. Leire potter er porøs slik at luften kan sirkulere rundt røttene og fuktigheten fordampe. Wire hengende kurver fungere godt for bougainvillea. Plast, tre og metall er greit, men har en tendens til å holde på mer fuktighet og redusere luftstrømmen. Bruk kun potter som har hull i bunnen for drenering. Bruk en potting blanding laget for å renne godt. En kombinasjon av furu bark, torv mose og perlite gjør en passende potting mix for bougainvillea.

Når skal Repot


Vent å repot bougainvillea før det vokser ut av beholderen. Den beste tiden å repot er når røttene bryte potten, men hvis du ønsker å lagre dine planters, se etter tegn før. Røttene vokser i stor utstrekning på overflaten av potten er en indikator. Ettersom røttene fylle ut og tar over, tenderer vann til å sitte på toppen av jorden i stedet for å drenere ned gjennom potten. Når repotting en bougainvillea, øke container størrelse ved ikke mer enn 2 inches.

Håndtering Bougainvillea


Bougainvillea vinstokker er dekket med skarpe torner. Bruk tykke hansker og klær og beskytte øynene dine. Har en venn hjelp med store busker. Slå store beholdere på deres side. Ta tak i bougainvillea ved foten av stammen og dra det av beholderen. Håndtere planten ved roten ballen når du flytter den til den nye potten. Sett nok jord i bunnen av potten, slik at bougainvillea sitter med foten av stammen en tomme under leppen av potten. Fyll med plantejord opp til bunnen av spindelen. Suge nylig potteplanter grundig.