Hovudside

Har du Legg Rock Først til Hell en Betong Driveway?

by Walther

Har du Legg Rock Først til Hell en Betong Driveway?

Steiner spille en viktig rolle i en konkret oppkjørselen. Knuste steiner brukes til å støtte betongoverflaten, og små steiner styrke våt betong mix. Mens du kan helle betong direkte på komprimert skitt, og legger en base av bergarter først forbedrer drenering, forsterker betong og absorberer spenning når bakken fryser om vinteren. Bygge opp basen er grei, men arbeidskrevende, og legger års tjeneste til en betongplate.

Forberede nettstedet


Klargjøring av tomten for en konkret oppkjørselen er den første og mest arbeidskrevende oppgave. Når du har merket grensene og bekreftet at størrelsen er stort nok til å romme en eller to biler, må stedet være utgravd. Dybden bør være minst en fot, med bunnen skrånet nedover til gaten. Jordsmonnet på bunnen skal stabiliseres så mye som mulig med en kompaktor.

Bygg Base


Legg grunnlaget steiner inn i området i en serie av 2-tommers-tykke lag. Stabiliteten av en betongplate er bare så god som sin base. Komprimering steinene i hvert tynt lag maksimerer den generelle kvaliteten av oppkjørselen. Bruk 3/4-tommers knust stein og bygge opp basen til det er minst 8 inches tykke. Vanligvis bør basen fyller 2/3 av dybden av fundamentet. For eksempel, hvis du helle en 5-tommers-tykk skive, bør rock basen være 10-inches tykk i en 15-tommers dyp område.

Strømmet Betong


Hvis du helle en glatt steinhelle, legge steinene inn i blandingen og bland med vann før støping. Forholdet for å blande din egen betong er en del sement, tre deler sand og tre deler rock. Bruk en betongblander for å røre, deretter legge små mengder vann før betongen har en tannkrem-lignende konsistens. Hell betong over fjellet basen og spre den med en måler rake. Før det setter, støp overflaten for å gjøre det nivå og presse en medium børste over toppen så det stivner med små spor for trekkraft.

Exposed Aggregate


En eksponert samlet innkjørselen er laget av plasstøpt betong med et lag av dekorative stein eksponert over overflaten. Steiner kan legges før du helle betong, eller seedet i overflaten når den er skjenket, som gir deg mer kontroll over det endelige utseende. Spre steinene enn våt betong med en kost og trykk dem inn i overflaten med en flat bord. Ca 2 timer etter helle, bruke en myk kost til å dytte bort et fint lag av sement fra toppen av fjellet for å avsløre dem.