Hovudside

Hvordan du rengjør en Leather Pocket

by Walther

Hvordan du rengjør en Leather Pocket

Mange lommebøker er laget av lær, et sterkt og holdbart materiale som vil tåle mange års slitasje. Lommeboka må renses innimellom for å fjerne skitt og rester som akkumuleres over tid. For å holde vesken ser sitt beste, må du bruke produkter som renser skinn uten å forårsake noen form for skade eller forverring.

Bruksanvisning


•  Gni en baby tørk over skinnlommeboka for å fjerne løs buildup og litt klissete rester. Tørk innsiden av vesken med en baby tørke også. Dette er ofte alt som du trenger å gjøre for å holde skinn ren og attraktiv på en jevnlig basis.

•  Kombiner 2 ss. linolje med 1 ss. hvit eddik.

•  Dypp rengjøring fille inn i denne blandingen, vri den ut og tørk over skinnlommeboka. Et lite belegg av renhold blandingen vil bli liggende igjen, så la den være der over natten, eller til den er tørr. Eddik vil rense mens linolje gjenoppretter fuktighet, og dermed hindre skinn fra sprekker eller tørker ut.

•  Tørk av skinn med en ren fille etter at lommeboka er tørr å fjerne eventuelle tiloversblevne rengjøringsmiddel. Gni i små, sirkulære bevegelser for å buff bort overflødig rengjøringsmiddel.